Vakre Betty, 2001-2010

Betty  av club Fenris var en belgisk fårehund malinois, f 20.08.01, d 12.07.10 som var meg så utrolig kjær men vi fikk desverre bare knappe 9 år sammen, men mange mange gode minner ;-)

 

 

  Intensjonen da jeg hentet Betty hjem var å trene / konkurrere litt etterhvert men det viste seg at det ble mange stevner på oss ;-) Betty var utrolig ‘lett-trenet’ og hele veien høyt motivert til å jobbe om det gjaldt lydighet,spor eller rundering. Tror Betty likte seg på stevner- hun gikk ofte bedre på stevner enn hjemme og var ikke miljø-berørt av nye omgivelser  eller mye folk.

Betty var en hund som trivdes med variasjoner i aktivitetene og tok utfordringene på strak pote ;-)

 

Husker godt et av våre føste stevner, innendørs på Follo ; jeg var så nervøs at jeg knapt viste mitt eget navn men frøkna gjorde det hun skulle og vel så det ; Vi vant kl 1 med 195,5 poeng. Veien hjem var lettkjørt ….(«,) Joda, har hatt flere turer med Betty som har vært lettkjørte – begge veier faktisk – for nervene mine forsvant fort med en slik trygg og god hund ;-)

 

 

Men, det er i hjemmet  og dagliglivet jeg kommer til å savne Betty mest : for en god hund det var og hvor lite hun krevde i mine dårlige perioder ( jeg har leddgikt ) Jeg kan ikke begynne å fortelle episoder  for da vil minneord bli langt….

 

Stevner :

Kom raskt opp i Elite og A rundering, spor ble satt litt på vent men tok det opp høsten 2008 og på 3 stevner kvalifiserte vi oss til NM 2009 hvor vi ble nr 6.* veldig stolt*

Jeg og Betty har startet tilsammen 10 NM, 4 i LP hvor beste plassering ble nr 7 som jeg synes er imponerende nok siden det  var bruks vi trenet mest.

5 ganger startet i NM Rundering hvor beste plassering ble sølv i 2009 og ble tatt ut til Nordisk i Finnland. Med 2 setemeldinger ble det ingen god plassering , nr 8 ( men jeg lever lenge på skryt fra dommere og en flott tur )

 

Tror jeg har med meg noen instruktører og dommere når jeg oppsummerer Betty som god,stabil, selvstendig hund -og desverre belemret med en fører som ofte ødela en del for Betty på stevner :-) 

Men, gode Betty tilga meg hver gang og ga meg nye sjanser («,)

Tviler på jeg senere i livet vil få oppleve slikt samhold du ga meg lille venn …..

 

 

 

Takk for samlivet og alle minnene du ga meg Betty !

 

 

 

 

Leave a Reply