Mens jeg sitter her og surmuler litt over mye regn og rått vær drømmer jeg om varme og sol…..Men spors om Cora savner det veldig ? Hun er ikke spes god i varmen tror jeg …… Jepp – for vi har ikke fått testet det mye i sommer :-(

Men – vi har trenet mye ! En ukes kurs har det også blitt – selv om den ikke ble helt optimal for å si det slik…..Ja ja – men nå virker det som vi er i rute igjen. Trenet med mange ‘ukjente’ figuranter de siste dagene og hun har ikke overfalt noen figuranter de siste 6 øktene selv om vi har prøvd å provosere det  frem. Første melding på ukjente Nina helt under dekke i dag var nydelig :-)  Vi er sikkert ikke ferdig med problemet, men jeg tror hun har skjønt at hun skal være litt høflig mot figurantene – håper jeg !

Nå bør jeg begynne å trene lydighet igjen ! Hatt noen små økter med momenter men langt iggjen til vi kan sette ting sammen. Kan jeg skylde på at det liksom har vært ‘så mye annet’ også ?

Vi skulle jo være med som reserve da retriever-folket skulle på lag-mesterskap ;-) Lenge hadde jeg liten lyst – vippet frem og tilbake – men heldigvis endte jeg opp som reserve. Vips – så ble laget spurt om de kunne låne ut meg til en annen avdeling som hadde fått en skadet hund.

Og for noen utfordringer vi fikk !!! nei å nei å nei tenkte jeg fredag kveld – at jeg har sagt ja til dette …… Men, jentene fra Agder var supre og hadde en sporty innstilling :-) Vi gikk for vinn eller forsvinn på nesten alle postene ! Veeeeel – VI vant mange seire over oss selv men det hadde lite å si på resultatliste *knis knis* Seriøst så fikk vi alle mange oppgaver som var langt over våre evner – men wowwwww hvor gøy det var !

Cora imponerte meg utrolig på noen av postene – og ga meg motivasjon til trene mere jakt.  Dette er en gren som ikke fasinerer meg så mye -men Cora syns det er dritgøy virker det som. Det kommer litt pipelyd fra henne og det er tabu i denne grenen så vet ikke om jeg gidder å legge jobb i dette – men som en liten avveksling kan det være gøy å trene litt da :-)

Aase : er du klar i morgen ?

her er laget fra Ringerike :

 

 

 

 

 

 

 

Ja – da får vi se hva morgendagen bringer… Om det ikke blir dummier å hente så kanskje et spor ? Utsetter lydighet til en annen dag …..

 

 

 

 

 

 

 

One Response to “Savner sommer !”