Og jammen er jeg stolt av henne……selv om jeg har ‘klaget’ mye på at hun er ‘treg’ og rimelig sent moden. Meeeen – det kommer seg da, siden jan / feb har det skjedd mye. Ok så var hun syk før jul og kom seg gradvis – og treningen med Cora lille har vært gøy ;-)

LP ; har vært ‘lagt på hylla’ lenge, men blåste litt støv forrige uke og endte med å melde på KL II, men hups – så kom løpetid på bursdagen hennes den 23.5 så da var det bare å melde av igjen :-)

Rundering ; Startet 4 ganger, 2 opprykk , 2 adreplasser og  2 førsteplasser. Ene gangen i B manglet vi 1,5 på lydigheten, andre gangen lå vi godt over der men manglet poeng i skogen ;-) Ja ja, mye som skal klaffe og ingen ting som haster, Cora er langt ifra klar for A enda heller !

Spor ; startet kl C, seier og opprykk til B. Kjempegøy med spor ( og litt skummelt å kun stole på dyret…) Dette har jeg lyst til å trene mer, men så var det det med tiden og energien da….

Jakt : Går på kurs nå, Cora er ikke ‘dårlig’ på dette heller meeeeen jeg heller nok mere til spor / rundering. Har opprykk til kl AK så får vi se hva tiden viser….

ja ja – livet er deeeilig med en golden :-)

God pinse, vi skal nok få til en treningsøkt eller tre ;-)

2 Responses to “Gullet er blitt 2 år ;-)”

  • Mormor:

    Bevare meg vel hva dere får med dere. Soper inn, er det ikke det det heter. Jeg bøyer meg fortsatt i støvet for dere begge :-)

    • Gerd:

      Tusen takk ‘mormor’ – bestandig hyggelig med meldinger fra deg :-) Og ja, bevare meg også vel for et deilig sjarmtroll jeg deler hus med :-)Og vi bryr oss ikke så mye om pokaler og sånt egentlig, men måtte skryte litt over alsidigheten hennes da («,) Nå satser vi på en pause fra stevner frem til høsten, men trene skal vi mot neste mål («,)