Jepp, jeg stilte til start i Halden 28 april. Var veeeeldig i tvil -eller egentlig var jeg sikker på at jeg ikke burde for Cora var ikke klar for oppgaven. Men…..vi tøffe vi :-)

Men klare var vi heller ikke …Fnis

Fellesdekk, en hund kom etter meg, en annen hund løp mot bilene og lille gull lå ! Wow !

Ellers var det mye rusk og rask på lydigheten, men oxo mange bra biter som jeg likte -og ble virkelig motivert for lydighets-trening ! Husker ikke alle karakterene men sånn ca : Fri v fot, 7,5 ( mye bra, noe rusk og en dk) Innkalling m stå (som hun ikke kan…) 8,5 Fremads =0, ingen komentar….men ekstrem sløv fører som ikke vet hva øvelsen starter med… Kryp …husker ikke,7 ? hals 7? Treg start. tung apport var veldig tung = 6 ? Hinder 9,5 ? Samlet ble det 194,5  og opprykkskravet er 196 så da var det bare å kose seg resten av dagen :-)

FELT ; imponerende bra, 4 gjenstander rett inn men den ene gjenstand var det noe ‘rar konsistens’ på synes Cora og jeg sløvet og tok imot en gjenstand før hun satte seg, 8,5 p

Morro – Cora har ikke hatt menge felt i sitt liv, og aldri i kupert terreng men lett som en plett ;-)

Rundering, nå var vel klokka blitt 16 -16.30 og Cora hadde hatt en lang dag i bil og på stevne. Vi dro hjemmefra 5.45 og jeg var spent på hvordan hun taklet dette. Løypa var ganske kupert, men fin da jeg så henne mesteparten av tiden. Cora startet fint, og på innkomsten på det 3dje (?) slaget bråsnudde hun – fig i nese men jammen måtte hun lete før hun fant, gøy å se :-)  Runderte videre, synes det gikk ganske så bra men hadde et par sendinger som ikke var maks men det var et bevist valg at jeg lot henne gå dit hun ønsket. Tror hun hadde kontroll på område vi kanskje dekket litt dårlig rundt 170 -200 m og vi hadde igjen mange meter og bare 1 figurant igjen ;-) Jepp, jeg sparte på Cora’s krefter for terrenget var tungt for lille gull, men hun holdt og fant sistemann som lå i barhytte («,)

Ble trukket litt for 2 stopper hvor Cora tittet mot meg og dro fint videre men et par slag ble vist noe grunne samt en stopp / snusing på en påvisning. Skrulla har ikke dårlig tid hun og får med seg det meste…. Fikk 8,5 poeng og mye skryt av gullet så da er jeg fornøyd må vite *knis*

Samlet ble dette 466,5 poeng, dvs vi manglet bare 13,5 p på opprykk til A ! Helt greit kjenner jeg, vi kan godt ta noen stevner i B ;-) Neste runderingsstevne er 20 mai, men først er det sporstevne 9 mai…. Giiisp, det må vi trene på oxo

Nå blir det mye trening fremover, er virkelig blitt motivert til å trene lydighet i hvertfall, og det trengte jeg !

og så har jeg vel verdens søøøøøteste hund – heldig jeg ;-)

One Response to “B”