Jopp, da er vi igaang og jammen var det gøy !!!

Har merket litt at jeg har savnet stevner / miljø og det ene ordet tok det andre med god hjelp fra et par tre stykker i treningsgruppa og Linda som gikk på limpinnen var det bare å ta seg en liiiiiten tur til Sandnes ;-) Galskap å kjøre så langt for å debutere,- men håpet på en fin tur og N.Sch.avd Rogaland har de gangene jeg har vært der hatt supre stevner.

Fin, og lang tur fikk vi. Fremme ca kl 19 fredag kveld traff vi 3-4 gamle bekjente på trenings-område og fikk skravlet litt og luftet hundene. Fikk avklart hvem hunder vi skulle på fellesdekk med dagen etter og vips var nervene borte. Jeg hater fellesdekk i de lavere klassene …..

Tilbake på hytta, slappet av litt men vi tok tidlig kveld. Da gledet jeg meg bare til start. ;-)

Lørdag ; god tid før start, og deilig sol kom frem. Startet med rundering, fikk ikke til ‘vanlig prosedyre’ før start men pytt pytt, gullet fungerte likevel :-) Noe dårlig start da område på høyre side var hogtsfelt og det var nok litt rart for Cora ;-) Fikk fort en fig, et par tommslag og neste fig, og da var vi ferdig før vi kom skikkelig igang ! Dommer Bjørnar Strand trakk 0,5 p for en litt selvstendig hund så da sto vi igjen med 9,5 p ! Jippi ! ( Ps godt løypa var kort så han ikke fikk se hvor selvstendig hun kunne blitt lørdag )

Lydighet ; rimelig bra, noe ukons.på lineføring 9, utrolig bra gå-foran-i line,9,5, Solid førerfeil på dekk under marsj,(feil KO) 5, innkalling9,5, apportering 9,5, hinder og fellesdekk 10. Sjokkerende nok ble det oxo 10 på budføring og da endte vi på 298,5 og opprykk ;-)   Spesielt morro var det at både Linda &Leo og Marthe & Extra fikk opprykk også.

Søndag rykket vi opp til kl C alle tre. Cora var startnr 3. Jeg hadde INGEN nerver FØR jeg kom frem til start……………..! Kom som kastet på meg da jeg skulle sette igjen Cora og gå frem for å se på starten…. Heldigvis for oss var det samme start som dagen før så Cora fikset det greit. Jeg kom vel ikke på banen før hun meldte på fig nr 2 ;-)

Uvant terreng for Cora, men hun gikk veldig ryddig og fint. Hadde 3 ‘stopper’ etter fig nr 2 men kom i fint driv igjen før siste fig. Her fikk dommer sett litt mer og trakk 1 poeng for selvstendig hund og de stoppene hun hadde. fikk da karakter 9. Selv er jeg super fornøyd med Cora. Hun funker selv om det er ukjent terreng / folk og jeg overhode ikke var på nett før de siste slagene :-)

Fellesdekk med skudd ; Var noe nervøs for det første skuddet, og hadde gardert meg med medhjelper som skulle lokke til seg Cora for at hun evt ikke skulle ødelegge for de andre hundene. Men gullet lå hun, deilig !

Budføring ; Ikke poeng, for Cora hadde fått med seg at skytter gikk ut og hadde sine tvil om hvem hun skulle dra til først…. Stoppet midtveis men fikk suset seg over midten og hjelpefører fikk ropt henne inn til seg under tvil ;-)Gosh hvor søt hun er ;-) Men på hjemveien var Cora sikker i sin sak : NÅ skulle hun fort fort fort til skytter, mannen kunne da ikke bli stående der helt alene ……..?

Lydighet ; Egentlig bedre enn dagen før, men merket Cora var noe sliten. Lineføring 9, gå foran 7, dekk under marsj9, Innkalling 9, kryp som jeg trodde ville bli 0 men håpet på poeng ble 9, Apport 8,5, hinder 9 og fellesdekk 10. Totalt 500,5 p, OPPRYKK og nr 2 i klassen. Grattis til Marte& Extra som fikk 528 ?

Wow – vi er i B Rundering ….. og jeg har oppdattert blogg, like imponerende begge deler spør du meg ;-)

Tusen takk til treningsgjengen som har fått frem Cora til B ! Uten dere hadde dette aldri gått, og nå er jeg i hvert fall veldig motivert til mere trening, skal bare innhente krefter igjen ;-) Hatt en super helg, veldig morro å treffe igjen folk på stevner og det ga mer-smak :-) Sjekket terminliste og Halden frister, har bare en god del trening igjen før vi er klare for B ….  ;-) Felt bla, og der har vi noen planer i kveld  («,)

One Response to “Vi har debutert ;-)”