Så hopp gjerne over om du er lei sutring ;-)

På den gledelige siden har Cora virket frisk og veldig opplagt i det siste, men hun ‘tullet’ veldig med halsen igjen i går….. Svelget og svelget og svelget, jeg så ikke noe spes i halsen hennes men det kom flere ganger iløpet av kvelden så spent på dagene som kommer, dvs idag hvis ikke blir det vel dyrlege igjen mandag ;-) Hun er jo strengt tatt ikke friskmeldt fra dyrlege men vi skulle avvente og se ann formen hennes siden siste bilde i beg. av januar var så mye bedre.

Det har vært veldig kaldt her noen dager ( opp til -29) så det har vært lite eller ingen trening i det siste, men det ble nok en for lang tur onsdag på oss :-(

Rundering : Hatt noen økter, og det er ikke alt jeg forstår med dette gullet men morro er det lell ! Hun har mange stopper i slagene sine ( som ellers er ganske bra) og jeg vet ikke helt hvorfor hun stopper……? Genetisk ? Jepp, skylder på det ;-) Men jeg vet hun har fått noen figuranter på syn og hørsel i innlærringen som sitter godt desverre. Ja ja, får båre jobbe videre og prøve meg frem. Cora virker overhode ikke uvillig til å rundere, det er bare ‘noen rare greier’ der. Oppdaget det samme under søk etter tennisball i dyp snø, virker som hun på en måte spør meg om en bekreftelse og det er jo på en måte bra -men jeg klarer ikke å kalle henne inn fra søket heller hvis hun tror det er noe der, tennisball eller figurant («,)

Lydighet ; Lite å skrive om…

Men jeg har jo verdens søøøøteste hund, og bra er det for ellers har det vært litt tungt ;-(

18 januar ble jeg oppsagt i jobb pga nedbemanning og det satte jeg meget liten pris på og hadde noen tunge dager og masse masse tanker i hode både mtp ny jobb, inntekt, hus og hjem… Ble tilbudt arbeidsfritak i oppsigelseperiode som jeg takket ja.  31 januar var min siste dag på jobb. Jeg har jo leddgikt, og kroppen var/ er utrolig sliten og desverre så jeg da bare frem til fri / ro/ hvile. Utrolig hvor mange tanker som kan suse igjenom hode slike perioder…..

MEN, første dag jeg var hjemme fra jobb kom en meget overraskende og gledelig tlf ; Noen hadde jobbet i kulissene og klart det utrolige : De hadde sett på arbeidsoppgavene på nytt og innsett at de fortsatt trengte en 50% stilling her i distriktet og tilbød meg jobben – JIPPI JIPPI JIPPI :-)

Det var torsdag -og selvfølgelig svarte jeg JA – men….så har jo denne forbaska kroppen slått seg vrang da og imunforsvaret mitt har gått amokk virker det som så jeg har stort sett ligget på sofa siden torsdag og pleiet mine vondter («,)

Er jo kjempetøft å begynne i ‘ny’jobb  med ny sjef og nye butikker igjen med sykmelding…….. Griner mine sure tårer nå :-(  Ja ja, lite jeg får gjort annet enn å hvile godt ut og håpe det roer seg snart :-)

For siden jeg har en så søøøøøt hund vil jeg mer enn gjerne ut på tur med henne, og gjerne trene litt oxo. Nå må bare ikke hun bli syk igjen heller da !

Vi skulle vært kvikke og raske begge to, og vært ute og testet skiene ! YES, jeg har kjøpt ski og nei det er ikke noe vakkert syn skal jeg love !!! Har vel ikke hatt ski på beina siden jeg var 10 år gammel, og jeg skal love jeg sliter med balanse og tyngdepunkt…. Hjelp å trøste hvor bakglatte og vrange de skia er *knis knis* Nope, dette er så ille at det er INGEN som har sett meg i skisporet enda ;-) OK, jeg hadde planer om å prøve skiløype fredag, men bilen ville ikke starte så det ble litt frem og tilbake på veien bare. Cora er IKKE den fødte trekkhund (heldigvis) men hun traver da foran med logrende hale og titter seg bakover og lurer på hvordan det går med meg. Hjelper trolig ikke på teknikken min at jeg kniser og ler av henne …? ;-)

Vel, desverre er vinteren lang så håper jeg finner litt mer ut av dette etterhvert – og at Cora finner ut at hun kan hjelpe til. Det var jo for å trene henne litt fysisk jeg kjøpte disse dumme plankene da.

Nok sutring, nå legge ved i ovn og strekke meg ut på sofa’n igjen. Ha en flott dag der ute :-)

One Response to “Mye sutring – og litt glede”

  • Vi har sett deg på ski vi!! Synes du var flink jeg! Om ikke lenge har både du og Cora sikkerlig peiling på skigåing og trekking!
    Nok en gang gratulerer med jobben :)
    Nå må du og lille prinsesse se å bli friske. Vi er to som venter på dere :)