å trene lydighet i dag….. Men jeg har lært at det er lurt å ha ‘plan B’ i bakhånd når det gjelder hundetrening…..Så vi endte opp med en lang gåtur i stedet ;-)   hi hi

Men jeg fikk da gjort litt fornuftig på LP-banen i dag. Tidligere har jeg trenet noe fremadsending på ‘sommerbanen’ og det har virket som Cora har catchet en del av øvelsen. Brått bestemte jeg med for å trene et annet sted i dag – fortsatt øvelsen fremadsending -og brukte kjegler som gruppe.

Jeg gikk strekkningen mens Cora vimset rundt meg nedover og  fikk henne fot, helt om fot noen meter før jeg sendte henne ut. Bra tempo ut til gruppe, stoppet (og fikk ros, og ny komando) og gikk bra,rett og rolig et godt stykke før hun ‘skle noe ut’ og begynte å virre og øke tempo noe. Brøt øvelse der ved å kalle inn, fortsatte marsj før jeg vendte og sendte motsatt vei. Yes – her ligger det mye, nå gjelder det å ikke røre bort det som er bra. Men morro å teste på ‘ukjent sted’ oxo ;-)

Men som sagt var det i mine øyne for glatt så det ble en tur istedet. Deilig var det,Cora har jo som mange av dere vet vært i noe dårlig form og det var ren lykke å se hvordan hun løp, luktet, løp og lekte med meg i dag. Lille gullet mitt det ;-)  Trene kan vi gjøre senere en gang, livsnyter jeg ;-)

gerd

 

 

One Response to “Planen var”

  • Mormor:

    Så flott at Gullet er i form igjen. Ingen skal beskylde dere for å ligge på latsida i all fall. FLINKE er dere :-)