og mest her hjemme. Og nå skal jeg ikke påberope med å være tankeleser men det ser ut som Betty synes det er toppers -NOT !

Men som den positive sjelen hun er lever hun dog i håpet om jeg jeg skal slippe lina i det minste ;-) Vi holder oss stort sett på 2- 2,5 km tur og det går greit. Betty blir ikke skikkelig stiv av det men etter litt hvile kan det nok sees at hun avlaster bakben noe.  Ting tar tid sies det, men de siste ukene synes jeg det ikke har vært fremgang. Nå ja, vi får kose oss hjemme og på små turer. Uansett er det for mye snø til å rundere, dvs det går sikkert men huff jeg hadde vel vært pumpa innen terreng hadde vært tråkket :-)

Men fy søren hvor lat og makelig jeg er blitt disse mnd….. Nå er det stort sett go’stol og fyre i ovnen, litt deilig men også litt kjedelig :-( Men for lat til å gjøre noe med det * knis knis * Dette var kort oppsumert vår hverdag, så til dere andre : Fortsett å oppdatter blogger for det er vel det nærmeste jeg kommer hundetrening i nærmeste fremtid ;-)

Hilsen Gerd & Betty

5 Responses to “Vi går tur,”

 • Kari:

  Ingen trening her heller, og vi holder oss stort sett til en mils turer – på ski vel å merke!
  Høres ut som om du faktisk trenger en hund til!
  Kanskje en jaktlabbe – valper i Bergen om du skulle være interessert ;-)

 • Kari:

  Og forresten, du kan gjerne låne frøken frez og reise til Bodø med henne om du har så fryktelig lyst til å reise så langt…

 • Gerd:

  ha ha ha – ja lyst til Bodø har jeg, og gjerne treffe frøken frez men trur ikke hun vil sitte på med meg oppover ……(«,)
  Hvis det hadde blitt Bodø på oss hadde jeg nok brukt reisevei som ferie og brukt lang tid underveis. Norge, ditt nærmeste ferieland vet’u ;-)

 • Kari:

  Mine feriedager er for dyrebare til å bruke i en bil på vei til Bodø…

 • Kari:

  Hey, åssen går det med dere???