Joda – vi er fortsatt her selv om det ikke har skjedd så alt for mye å fortelle. Har gått noen små spor med varierende resultat. Både når det gjelder spor,pinner og rådyr («,)

Med rådyr i sporet slet frøkna godt …. tror hun også slet mye med sitt eget hode da gitt ;-)  Valgets kval ; mitt spor og kjøttboller eller rådyr -jakt…..? Nå ja, hun valgte tilslutt mitt spor og vi havnet ved sluttpinne og fikk tømt godispose den dagen. Men stort sett er jeg ikke fornøyd med spor-treningen  i høst, mye dårlige spor og høyt stressnivå i sporet men jeg tror det ikke er fordi motivasjonen er for høy desverre. Tror heller det er ‘mestrings-stress’ så har prøvd å legge lette spor for å få ro og trygghet i sporet. Men ferske spor (1 t ) går unna i høyt tempo det også…. Ikke lett dette her ;-)

Kanskje vi bør holde oss til rundering ? Sist stevne i Sarpsborg var jeg ikke spes fornøyd med FrkVetBest Selv men på trening sist helg gikk Betty som en drøm igjen, selv med motvind :-) Mulig det var fordi jeg var fast bestemt på at nå skulle hun ut koste hva det koste ville ;-) Vakke no problem da …..Morsom hund, det ‘problemet’ jeg har bestemt meg for å ta tak i på trening glimrer med sitt fravær :-)

Lydighet ; Hva er det ???? Brukslydighet har vi ikke vært innom på flere uker nå, men torsdag testet jeg noen Eliteøvelser….. Det gikk så støvet føyk, men det var rimelig grått rundt oss da. Skal starte Klubbmesterskap i helga og det kan jo bli spennende («,) Har liksom ikke lagt inn mye energi frem mot dette stevne kan man si.

Men i dag er det fridag og vi skal ut å trene igjen, rundering står på plan og grill-sesong har begynt igjen ! HÆRLI – for det regner i dag ;-) Så skal det bli godt å nyte kvelden innendørs !

 

Riktig god helg og takk for besøket !

2 Responses to “16.10.09”

  • Mormor:

    Takk for sist, det var skikkelig koselig. God helg til deg og Dronninga. Lykke til med trenginga framover. Å velge ditt spor framfor rådyrjakt, burde du sannelig være godt fornøyd med. :-)

  • Gerd:

    Mulig Betty skjønte det ville bli veldig dumt å dra på rådyrjakt med meg på slep ? ;-) Men jo, tusen takk for sist – Veldig hyggelig !!! Riktig god helg («,)