på samme dag var ingen suksess :-(  Da jeg sto opp i dag fikk  jeg rett : dvs gårsdagens hadde vært feil ! Det var jo ikke kommet snø i løpet av natten, flott for jeg hadde ikke lagt om til vinterdekk i går. Synd….for etter noen kopper kaffe og en tur på badet ; Vips : Så var vinteren her ….. Eh, det var litt dumt jeg ikke stolte på værmeldig og la om dekk fredag likevel …….

Nå ja, annkom da stevneområde til kl 08, ferdig med fellesdekk og loset ut til sporet. Og som vanlig ble jeg enten nr 1 eller nr sist, så ja jeg ble nr 7 i dag. God tid før sporet og sløvet i bil med god varm kaffe mens det regnet ute. Så til oppsøket :

Fin driv ut mot sløyfe, Betty slo på sporet men ble nokså usikker og søket litt rundt før hun igjen tok sporet- sjekket ut bakspor 4-5 m før hun slapp det men da rotet jeg det litt til oxo tror jeg for jeg synes dommer ropte noe til meg men var ikke sikker. Kjempelurt at jeg ble usikker oxo når Betty var usikker ;-) Nå ja, hun slo på sporet igjen – og nå riktig vei. Jeg fulgte på og håpet dommer evt ropte igjen om det var noe han ville. ( I ettertid fik jeg vite han ropte bakspor selv om jeg sto på linje mellom sløyfene og Betty kanskje bare var  ute i halv line…)

Nå ja, vi var på sporet, tok første vinkel greit og etter ca 50 meter ny vinkel. Nå begynte jeg å stole på Betty – bra drag i linja men hun jobbet / slet for å holde sporet og jeg begynte å titte i bakken e pinner… Ganske bortkastet for jeg så ikke en pinne. Nå tror muligens dere at det var fordi Betty fant alle men det gjorde hun ikke …..! Vi fant ikke en eneste pinne på hele sporet, men Betty jobbet virkelig i dag. Og sporlegger så nesten hele sporet våres og mente vi hadde vært på en liten tur han ikke hadde vært men stort sett hadde vi fulgt sporet….sånn cirka i hvert fall.  Tragisk – altså det tragiske er at jeg ikke merket at hun ikke var på sporet.  Jo hun sleit men spør du meg jobbet hun seg bra inn i sporkjerne mange ganger underveis.

Etterhvert var jeg vist ikke den eneste som ikke fikk godkjent spor i dag, tror det bare var 3 stk som fant pinner, dvs 4 stk som ikke fant enten sporet eller pinner….. Grattis til Kari og Emma som hadde 10 på oppsøk og alle pinnene ! Og til begge B-hundene som kom seg vel igjenom. Grattis til Line og Rikke som vant og fikk opprykk til A- spor. ( og takk til Liv og Kari som trøstet meg litt med at dagens spor ikke var lette…. ;-) )

Vi trener mer vi bare snøen forsvinner og håper på bedre lykke neste gang («,) Nå i efta har vi fyret i ovn og koset oss på sofa. Blitt litt godis på både meg og frøkna, men noen spordronninger er vi ikke …enda («,)

One Response to “Vinter og sporstevne”

  • Emma:

    Takk for en trivelig dag på Hønefoss!
    Det er ikke lett med jordespor, noen ganger går det helt fint og andre ganger går det ikke i det hele tatt. Vi prøver igjen om tre uker her i Særp!!
    Vi hadde fyr i ovnen og godis til både hund og eier etterpå ;-)