virkelig det gamle ordtak om at ‘en dårlig generalprøve gir god premiere’ ……

Denne uke har det vært veldig lite trening, eh….ingen lydighetstrening mener jeg men det ble et spor onsdag som startet bra men fikk en fryktelig dum slutt  :-( Betty gikk over sluttpinne og sløv som jeg var fikk jeg ikke stoppet henne før vi traff på tråkkene jeg og Andreas hadde laget da vi var ute og sjekket jorde vi skal legge spor på i helga.

Så joda, i kveld tenkte jeg at jeg skulle legge et lett fint spor til Betty samtidig som jeg skulle planlegge sporet jeg skal legge søndag. Altså et spor på ca 1 km med hele 10 pinner. Etter knappe 2 timer duret vi ivei; og oppsøk ble BARE TULL !!! etter 3 meter vinklet hun til alle kanter og snuset snuset snuset… Hallo …? Fikk sendt henne ut igjen men nei for et rot….Har ikke sett maken jeg og forsto vel ikke mye før hun vinklet riktig vei, MEN var det på mitt spor ???? Vet ikke men det var like nær i det minste for raskt oppdaget jeg første pinne ca 15 cm til høyre for der Betty gikk i hvert fall…. Oppsummert gikk hun fantastisk dårlig spor men med meget høy intensitet /stress. Hvorfor brøt jeg ikke ??? Men neida, det gikk ‘over stokk og stein’ og planen var å bryte da hun fikk festet seg på sporet….Noe hun faktisk ikke klarte før helt på slutten  :-( Så ny rekord ; Fant 2 av 10 pinner…. Så værre kan det vel ikke bli i morgen ? Glad morgendagens spor skal være på  et  jorde og ikke i fremmed skog ;-)

OG – til dere som skal starte på stevne – jeg var på et jorde som ikke skal brukes i helga ;-)

Spent på stevne i morgen kan du tro, og når jeg sjekket værmelding ble jeg enda mer spent på morgendagen : Det er spådd hvit nedbør……  vurderer om det er på tide med ny hobby («,)

God helg alle sammen – og Emma ; pakke er klar og en bonus venter om du vinner i sporoppsøket ;-)

Comments are closed.