I går hadde vi en kjapp økt før kurset startet. OG …. nå gir jeg opp hvis ingen med spesielle evner eller gode overtalelseevner dukker opp ;-)

Hopp o hinder – veldig bra ut, og høyt over, rett og kjapp sitt på andre siden ! Nyyydelig – helt til hun skulle hoppe tilbake …. Jeg sa hopp og hun  rygget ! og rygget, og satt …og rygget …? Hallo …? Hopp-komandoen hadde da fått ny betydning…..?

Jeg må jo bare le, det var et skikkelig morsomt syn selv om jeg sikkert så noe forundret og overrasket ut der jeg sto og bikkja rygget og rygget :-) Vi får teste ut litt etterpå og se hva hopp betyr i dag. Jeg trodde vel at det komando-ordet var befestet hos en 6års gammel hund……

Søndag morgen nærmere seg med stormskritt, og jeg er fortsatt ikke klar men men gleder meg faktisk til å få det overstått !?! Høres helt feil ut å si slik om et NM men det er vel bare min måte å dempe nerver på tenker jeg.Planen i dag er litt huslige, og en lang tur med Betty. I morgen drar vi over til Fet for å være heia-gjeng, og ikke minst sjekke hvor det egentlig er og hvor lang tid vi bruker på å kjøre over søndag. Giiiisp, jeg er nok mere nervøs enn jeg vil innrømme ja ;-) Vel, får komme igang med noen praktiske ting her,God helg og til alle dere som skal starte på Fet i helgen ; Lykke til !!!

Comments are closed.