og jeg er ikke på trening i dag ;-) Betty  ligger her sofa og sløver hun også, selv om hun sikkert hadde vært klar for en tur ut. Ang NM i rundering til helga har jeg senket skuldrene, og får ta det som det kommer.  Har bestandig ment at det vi ikke kan fra før klarer vi heller ikke å lære rett for stevne. Så nå kommer vi til å bare kose oss med litt småplukk og turer de nærmeste dagene !

Mye av det andre vi driver med på treningen virker OK for tiden, Betty er motivert og lett å jobbe med. Håper bare det også klaffer på stevne. Må vel snart finne ut noen flere stevner i høst, håper ikke løpetid stopper oss i år også. I fjor ‘mistet’ vi 4 stevner i nærheten pga den. Bruksstevne på Vinstra er selvfølgelig på planen, og påmelding sendt og hytte bestilt ;-)

Ellers starter jeg Bronsemerkekurs i morgen, gleder meg litt til det, ofte er det veldig motiverende for meg selv også, og egen trening ! man har så lett for å ‘glemme’ basisen i treningen når man driver på – men når jeg står og jabber og prater om dette på kurs må jeg jo gjøre det selv også …..

men nå kaller jobben snart , skal bare først osv osv. Dvs jeg skal ikke det jeg burde ha gjort men noe annet ‘skal bare’   ;-) 

 Sier som Kari ; HVOR ER HUSHJELP OG GARTNER BLITT AV ???

Hopp og hei

One Response to “3 dager til NM”