til NM i rundering og fremadsending er fortsatt ikke god …….. Men, se det positive i alt, det er fremgang ! spørs bare om vi får poeng på NM :-)

eh, hadde en liten test av andre øvelser og det var noe smårusk der også :-) Men hals var god, litt for god ? eller ….? det kom litt ekstra lyd i pause – men men det går . Hopp over hinder har vi jobbet masse med de siste dagene, og virker som det funker. Har prøvd å få Betty rolig i denne øvelsen, og det virker som hun satser bedre og bruker ryggen litt mer. Fortsatt ikke ferdige, men virker som vi er på rett vei.

Men hvorfor bekymre seg – det skal jo være gøy ikke sant ? Vinn og forsvinn med samme sinn eller noe sånt :-)

Jeg gleder meg faktisk litt til runderinga, skal bli spennende å se hva slag utfordringer det er lagt opp til og om vi mestrer løypa. Det blir sikkert ikke lett, men vi får se om de klarer å lure Betty Drømmedame :-)

planen fremover er en runderingsøkt i morgen, ellers må jeg bare prøve å få til masse lydighet neste uke, men er redd det begrenser seg til maks en økt. Det er jo så mye vi skulle ha trenet på…. men nå er det helg og vi sløver på sofa – riktig god helg til deg og takk for besøket :-)

Comments are closed.