Jopp, det er lange kjedelige dager for tiden – staaaaakaaaars oss :-)

Betty var igjen hos dyrlege i går, og siden såret så rent og fint ut ble hun nå dopet ned og sydd. ( Det ønsket de ikke gjøre mandag siden det var dypt og det kunne sette seg bet. i såret) Ja ja, 14 dager til i ro så er vi vel igang i gjen, så sant det gror da : les Jeg klarer å holde Betty i ro slik at det ikke sprekker opp igjen :-)  Blir det noen ny hund her ihuset skal det lære seg i sitte MYE i bur slik at det blir vant med å ta ALT rolig innenfor hus og hage ;-)

Tja, det var vel det som hadde skjedd på hundefronten siden sist, og stort mer kommer vel ikke til å skje de nærmeste dagene :-) Vi får ta en kjøretur og kjøpe is i ny og ne ;-) Men det positive er at jeg skal på sommerrevy i Hønefoss i kveld og gleder meg som bare det. Har vært der alle de tidligere år også -og jeg forventer å få trimmet lattermuskler i kveld om ikke annet ;-)

God helg !

2 Responses to “Kjeder oss …”

  • Håper dere klarer å kjede dere maaange dager :) Vi har akkurat vært igjennom det samme og jeg sier bare lykke til….haha nå var jeg «litt» fæl :)

  • Uff stakkars Betty håper hun snart kan ut å løpe igjen…… Så ikke du blir «gal»!!!!! haha kos dere med is o sol framover;)