men bare som tilskuer :-) Tirsdag kveld hadde klubben LP-stevne med ca 33 påmeldte. Været ble faktisk veldig bra og det var deilig å sitte og slappe av og nyte mye bra inne i ringene. Fikk selvfølgelig ikke med meg alt, sto en stund i parkering og litt som ringsekretær i kl II og litt skravling med folk.

I kl III var det to stk fra klubben som virkelig viste mye bra, en litt uheldig på hinder men grattis til Amy & Andreas som vant klassen med 275p og opprykk. Selv m mye rusk ble det så bra, vi gleder oss til å følge dere i Elite ;-) Annne og Emil hadde en flott oppvisning i Elite og vant med 289p. Også et pår dårlige momenter der så vi gleder oss til fortsettelsen :-)

Betty synes nok det var litt rart å reise hjem uten å trene litt først, har nok ikke såååå vondt i pote at hun ikke hadde orket å trene / leke litt :-)  Var hos dyrlege mandag og fikk sjekket såret, det er nok en pinne hun har tråkket på og det er ganske dypt, synes jeg i hvert fall :-(  Ble ikke sydd igjen – best at slik gror innenfra så nå gjelder det å prøve å holde frøkna i ro slik at det får mulighet til å gro da. Like lett kan du tro :-)

Ellers har jeg fri i dag, og slik det ser ut hjemme trengs det nok en dag til å rydde på …..  Det kan trengs med noen dager fri fra hundetrening for min egen del oxo, skal nok få tiden til å gå :-)

Takk for besøk, ha en fin fin dag ;-)

2 Responses to “På LP-stevne”