Som sagt var vi på stevne i dag, men Betty endte opp med vond fille på labben sin ;-( Staaaakars  – er veldig vondt altså («,) Hva som helt skjedde hvor vites ikke, trodde en stund hun hadde gjort seg noe i buret men da vi kom hjem og fikk skjekket skikkelig ser det ikke ut som et sår, heller et stikk av en pinne eller noe. Jeg hadde planer om å vaksinere Betty denne uke men skal prøve å fremskynde dyrlegebesøket til i morgen slik at såret kan sjekkes og evt kjøre på med noe pencilin så det ikke blir betennelse i såret.

Rundering ; noe bra, morsom løype men også noe selvstendig hund. Det så nok rimelig bra ut men jeg følte vi ikke var helt på samme lag …. Hun gikk over midtre fig, totalt unødvengig men  trodde hun seg ferdig m terreng der siden hun hadde vært fremme og hentet siste fig som lå på samme side ? Ja ja, fikk 6,5 og det var det. Når vi skulle ut på lydigheten oppdaget jeg at Betty var stokk halt så det ‘slapp’ vi i dag, deilig det siden det hadde begynt å regne ;-)

Resten av dagen har vært veldig rolig – og nå skal jeg surfe litt rundt og sjekke hvordan andre har hatt det i helgen :-)

3 Responses to “Ikke vår dag :-(”

  • Staaaakars dronningen – vondt i labben sin, hun :(. Himla synd det ikke ble noe mer konkurranse på dere, men det var veldig hyggelig å treffe dere igjen :). Alt for lenge siden sist! Vi får satse på at det ikke blir like lenge til neste gang :). God bedring til Betty – vi håper det ikke er noe alvorlig!

  • Stakkars Snuppeline. Ikke bra med vond labb. Hvis det varer for lenge så får «tante» ta seg en tur og trøste med litt ostekake

  • Kari:

    Neimen takkar æ! God bedring til dronninga!!