Ja, har landet litt tilbake til hverdagen, men må jo si det er veldig hyggelig med hilsner og meldinger etter NM :-) Tusen takk alle sammen !!!

Ellers dårlig med oppdatteringer om dagen, men siste tiden har det vært nok å gjøre.Og rimelig bra vær så vi har vært mest mulig utendørs !

 Sist søndag var det LP, AG og valpeshow i klubben, Vi startet Lydighet, noe som egentlig startet bra, jeg var veldig fornøyd med Betty og egen konsentrasjon frem til apportdirigereng. Utrolig nok klarte jeg å stå på halen hennes så hun rykkket tilbake i det hun skulle frem til ståmarkør ….Stakkars hund – og fy hvor dum jeg følte meg !

Hopp o hinder gikk helt galt, hun ville ikke tilbake til meg – hun var helt på ‘bærtur’ og på meg virket det som hun forventet skikkelig juling stakkars – så der fikk vi en soleklar 0. Neseprøve gikk ikke veldig bra den heller, veldig usikker i søket og dårlig tempo inn ( og for et blikk da – er dette riktig mor ???) men fikk da godkjent. Begynte å ta seg opp på avstand, litt bakdrift og skeiv men ellers bra :-) ja ja -endte på 239,5 p og delt 2plass. Gro Hauge og Joker vant Elite med 274 p ;-) Gratulerer !!!

Ellers trener vi litt bruks om dagen, rundering er som den pleier å være- heldigvis ! Men, bruksappell sliter vi med, eh, vet ikke om Betty sliter så mye da men jeg sliter i det minste …. Synes det går så dårlig at jeg mister litt lyst til å starte om 1 uke.  Men nei, jeg SKAL starte, tenk – jeg kan jo ikke bli dårligere enn nr 15 i NM uansett !

Nå har jeg ikke så veldig store forhåpninger om plassering lengre frem heller da, jeg er rimelig godt fornøyd med å være kvalifisert jeg ;-)

Og nå – takk for besøket – nå forsvinner jeg ut i solen ;-)

Comments are closed.