Skal jeg røpe resultatet m en gang ….? Næ, vil gjerne at du leser alt skrytet av dronninga først :-)

Men nie, vi vant ikke men for en hund – hun var IKKE BILLIG tilsalg i skogen i dag («,) 

Oppsøk : Ble ropt tilbake på linja (jeg sendte i noe skjev retning :-( , ved 2dre forsøk -også rolig flott tempo banket hun på sporet og smack så var vi igang …. Fikk 9 på oppsøk. Selve sporet var veldig gøy, 1 sportap i åpent lende som vi tullet en god stund med, men her hadde jeg et ‘sikkert’ punkt så Betty tok opp igjen sporet, og ikke lenge etterpå fant vi et merkebånd som jeg håpet kom fra ‘vår’ sporlegger .. Alle pinnene var kodet selvfølgelig, men oxo merket med 3. Deilig for meg, var rimelig trygg på at vi da var på riktig spor ;-) Oiiii, vips der var slutten gitt – for en hund !!! Mistet 1 pinne, Betty slet en stund for å holde seg i sporet, og da velger hun bort pinnene. Fikk i ettertid høre det var fryktelig mye elg i område, enda en grunn til å være fornøyd med frøkna ;-)

Lydighet, noe av det bedre vi har gjort ?  Fra v fot, nydelig men jeg vet jo hun går langt fremme og dommer i dag trakk for dette, ga 8 . Fremadsending fikk vi 7 på og en tuch på hinder 8. resten var 9 og 10. Totalt 268 p

Felt : Flott og oversiktig område, men  ……? Betty dekket område bra men fant bare 2 gjenstander. Fikk nok fert av de to siste men klarte ikke å lokalisere, dvs hun suset i hjørne hun alt hadde funnet gjenstand. Ja ja :-)

Samlet ble dette 562 poeng og vi ble nr 3 av 11 stk. Monika Tegler vant med 578 p ? Ingar Oliversen ble nr 2 med 568 p Rimelig fornøyd med Betty i dag kan du tro, så nå skal vi kose sofa og lade opp til i morgen.

2 Responses to “Sporstevne Elverum”

  • Kari:

    Gratulerer med en deilig dag – er det ikke morsomt med sporstevner? Helt alene i skogen og bare ei fillebikkje av en hund å stole på ;-)
    Morsomt!!
    Lykke til i morgen også da, jeg har tent det rosa lyset så dette må bare bli bra!!

  • Gratulerer med god poegsum :) Alltid koselig å treffe dere på stevner!
    (og det er ikke billigsalg lengere her altså… ;) )