er vi vel ikke, men får ta det som det kommer ;-) Nå vet jeg ikke helt hva Betty mener da, men selv skulle jeg gjerna ha trent en god del mere spor for min egen trygghet/ sikkerhet ( eller usikkerhet om du vil ). I morgen er det sporstevne på Elverum, vårt 2dre skogsspor og jeg delvis gleder meg til å teste ut på stevne. («,) Tirsdag gikk vi et langt spor på Prestmoen, og jeg var virkelig fornøyd med Betty’s sporgang da. Ja ja, nå er det bare å vente til i morgen ;-)

Trening ellers i uka har det ikke vært, men i dag fikk vi en bra økt på lydigheten. Mye lek og fjas – og /men fremadsendingene gikk bra !!! Den første sending var nok fryktelig vanskelig for Betty siden jeg hadde satt den diagonalt men det som var gledelig var at hun holdt kontakt bakover og prøvde å rette seg inn i min marsjretning. Fullt mulig det hadde blitt en 0 på stevne, men bare det at Betty jobbet i rktig retning er jo bra :-)

Søndag skal vi igjen på stevne, nå til Nannestad og rundere. Mandag blir det hviledag på Betty og *host hark* tirsdag skal vi starte LP-stevne ….. Ja, litt heftig program kan jeg vel være enig i. 5 konkurranser på 10 dager og 3 forskjellige grener  («,)  Jeg kan ikke sett mye på kalender da jeg sendte påmeldinger til stevner, og nei- jeg sendte de ikke samlet :-) Godt at Betty er en stødig hund ……?

Riktig god helg folkens, og takk for besøket !

One Response to “Klare for helga”