Hvis jeg ikke tar helt av så er det meningen at jeg kort skal oppsummere dagen : Ja, vi dro til Kongsberg i dag også. Hadde jo håp om tidlig startnr men neida, ble siste startende i dag, dvs nr 7

Et ‘smart’ forslag kom, og det endte med at de 2 første startet med rundering mens vi 5 andre begynte med LP. Smart tenkte jeg – da blir vi tidlig ferdig på stevne i dag, men det var helt til jeg tenkte på meg selv…. Hadde vel ikke gjort noe om Betty fikk rundert   FØR   lydigheten…..?

Fri v fot : hmmm 8,5 ble karakter, og jeg klager ikke på den ….Innkalling; Bra til oss å være ? 8. Fremadsend : Noe bra men brukte dobbeltkomando for å si ifra at vi skal gjøre det samme på stevne som trening ;-) Resten ble 9 og 10- samt touch på hinder som ga oss en åtter til. Samlet ble det 252 poeng. Synes vel det var en del slurv og ukonsentrert hund, men ‘happy’ og gleder var STOR kos Betty da hun fikk knabbet den lille tungapporten og jazza litt med den. Hun er lynkjapp der, jeg trodde jeg hadde kontroll – men det var bare over den store apporten…. («,)

Rundering ; Dommer Iversen hadde igjen vært kreativ med plassering av et par fig’er ( noe jeg ikke viste, men et par tre stk hadde gått over figuranter så jeg var litt våken på å dekke terreng godt i dag. Mtp varmen holdt Betty bra i går, og litt ute i løypa sendte jeg opp igjen på en side, hvor dommer helt klart mente var unødvendig og trakk et halvt poeng for ;-( Nå ja, treningsmessig ville jeg vel gjort det samme igjen, også litt fordi jeg følte hun begynte å bli ‘litt selvstendig’ . Fikk karakter n9,5. Kjempefornøyd med karakter og ikke minst Betty.

Felt; 4 gjenstander på 3 min, men ‘knis knis’ – her også måtte jeg sørge for tull…. Klarte å ta imot gjenstand før Betty fikk satt seg :-) HÆRLI …..? Fikk 9,5, totalt i dag 585,5 som igjen holdt til seier og cert ;-)

CERT FIKK OGSÅ HILDE NORDLI OG BOCCA, SOM OGSÅ FIKK N.B.CH I DAG ! GRATULERER !!!

3 Responses to “Runderings-stevne dag 2”