mamma.JPGDa er genser ferdig, og bruker ser da fornøyd ut ? Men muligens er det heller ingen vits i å klage da det ikke finnes bytterett  !

  Ellers kan vinter kan bare komme for i går ble vinterveden stablet inn og i dag ble jeg meget positivt overrasket …….. Jeg er støl :-)  Hm, det må da bety jeg har muskler det ? kan vel ikke bli støl i noe man ikke har ….?

Vel, jeg ser ikke utelukkende frem mot snø og kulde men heller ikke like flink til å fokusere på riktig ting til riktig tid …..Her burde det virkelig fokuseres på hundetrening for tiden men jeg er nok heller som en struts og putter hode i sanden og håper problemet blir borte av seg selv …. Jeg lever i håpet, men ærlig talt så tror jeg ikke jeg blir veldig stolt når stevne neste helg er over ( Kvalik til NM i Lydighet)  Men  men jeg har jo bare meg selv å takke ikke sant ? Faktisk så tar jeg det heller ikke så tung, Betty virker veldig tilfreds om dagen, og sist helg runderte vi og hadde et feltsøk. Sikkert noe å pirke på her også, men mesteparten er vel det førerfeil …. Ja ja …

Igjen så sitter jeg med tanken å kutte ut all konkurranse, og bare trene hund for nå igjen synes jeg det virker litt kaotisk fremover, hvordan skal jeg få tid til alt ? :-) Planene er som følgende ; Lp 11/8 og 19/8 samt NM i bruks 2/9 og Vinstra 15 og 16 sept. samtidig som jeg skal holde kurs i klubben og jobbe resten av helgene :-)

Tja, fremadsending og annet lydighet blir vel ikke bedre av at jeg sitter her og knoter, mulig jeg heller bør gå ut å trene litt før jobb ?

Ha en flott helg og takk  for besøket ;-)

Comments are closed.