Må innrømme at jeg har sett frem til denne fridagen – etter en uke med mye å gjøre på jobb og en liten forkjørelse liggende på vent. Ikke at jeg er syk altså, bare litt snufset og alt blir liksom sååå mye tyngere («,)

 Onsdag dro vi til Kristin kiropraktor. Yes, Betty var blitt mye bedre så ergo ingen grunn til å ikke trene :-) Trene ja, det gjorde vi både mandag og onsdag og jeg synes det er mye bra. Kjørt mye hopp over hinder og 80 – 90 % av hoppene er uten touch ! Noen ganger satser hun veldig feil på tilbakehoppet og da blir det litt feil, men hun prøver da i det minste og ‘fiser’ ikke bare over ;-)  Fremnadsending har det blitt veldig lite av da vi kun har trent inne. Men det var veldig mye bra sist vi trenet på den, så en pause kan muligens være bra ?

Vet ikke enda om det blir mye trening i helgen, nå føler jeg veldig for noen gå-turer i frisk luft, selv om det er kaldt ute. -12 grader her nå, men en halv times tur blir det snart. Hvis Betty orker da…..Hun kaver vilt ute i hagen, i en meter snø :-) Betty jager småfugler som stakkars dyr prøver å få litt mat i små kropper……Fin fysisk trening det tenker jeg, mens jeg sitter ved pc og drikker kaffe :-)

Nei, nå får jeg komme igang og starte dagen med en tur ut. Her inne ser det også ut som jeg må prøve å overvinne min støvsuger-skrekk iløpet av dagen og samle noen smuler og hybelkaniner i en bolig.

God helg !

2 Responses to “Fridag, og ‘friskmeldt’ hund :-)”

  • Mormor:

    Gratulerer med friskmeldingen. Herlig at dyret er i form. Støvsugerskrekk kan være farlig, så ikke ta det for hardt. Jeg snakket med en dame som hadde dressert hybelkaninene til å hoppe, men jeg vet ikke om det går an å få de til å hoppe ut av døra.
    God helg til deg også. :-)

  • Kari:

    Kristin kiropraktor er god å ha!!
    Og du, hybelkaniner er å’reite dyr altså!