men neimen om jeg ønsker mer snø nå om noen spør («;) Ved porten, og ved innkjøring til garasjen er der nærmere 170 cm høye brøytekanter nå og armene mine ønsker seg ferie :-)

yes, brukt helga til å MÅKE SNØ, MÅKE SNØ OG MÅKE SNØ !!! JIPPI …….. ?  :-(            Begynte fridagen fredag med å hakke og måke taktas på veranda, men desverre ( eller heldigvis ?) røyk snøskuffe på formiddagen så en bytur tvang seg frem. Innrømmer at jeg vurderte å bruke spade og evt kjøpe ny sskuffe mandag men ….vips var jeg på tur nedover. Heldigvis, for her har det kommet 42 cm snø i helga, og våt og tung var snøen …eller ble jeg sliten og den virket ekstra tung etterhvert ? :-) Uansett fryktelig kjedelig !

På hundefronten har det skjedd lite, vi hadde et møte i treningsgruppa sist onsdag. Veldig lovende, nå gjelder det bare å trene trene og trene. Jeg satser nok først og fremst på bruksøvelsene, kjenner jeg er litt trett på pirke på Elite. Sliter også med å presse Betty, kan hun ha vondt ? litt gammel og stiv ? Huff, fryktelig pysete her for det er egengtlig ikke noen store greier og etter en ny runde hos Kristin kiropraktor håper jeg hun blir friskmeldt :-) Har også bestilt time til masarsje til Dronninga også :-)

Sutreblogg dette her,men som dere skjønner har jeg kjedet meg i helga ! Mamma og Harry kom til middag i dag, og det var jo et lyspunkt, i hvertfall siden mamma laget middagen ;-) Bortskjemt jeg ??? neeeei, bare mamma som er lettlurt  ;-)  hi hi, dette tør jeg å skrive for hun har ikke tilgang til internett og jeg håper det ikke finnes noen dårlige venner der ute som sladrer ….? 

Og i morgen er det mandag igjen - HÆRLI ! :-) Forventer kort dag på jobb, og er faktisk litt spent på siste kurskveld og Bronsemerkeprøve for deltagene. Jeg tror og håper alle kan klare det, men spørs om de klarer å senke skuldere og konsentrere seg om hunden under testen da…..? Det er som oftes noen nerver ute og går de første stevnene for oss alle ikke sant ?

Mulig det var noen nerver på Follo i dag også for de som hadde sesongstart i dag. Glad jeg ikke meldte på, men var litt misunnelig i dag også. Vi kommer litt senere i vår vi…Vår sesong-start håper jeg blir 28 mars.

Takk  for besøk, fortsatt god helg !

2 Responses to “Vi lever, og er ikke snødd inne”

  • Mormor:

    Hei på deg ! Godt å se at du ikke er innesnødd. Hvem det nå er der oppe som pælmer denne hvite greia ned over oss, så har jeg bedt tynt om at det må bli slutt snart. Min rygg egner seg rett og slett ikke til å måke snø. Heldigvis har jeg snill familie som trår til ellers hadde jeg gått i hi til våren. Ønsker deg en fin og snøfri uke. :-)

  • Regnet nesten med at dere hadde snødd inne jeg nå. Det er vel kommet dobbelt så mye er oppe, som det pleier? :-p

    Hvordan går det med sokkene? Jeg har slitt meg igjenom fellingen etter hælen og begynner å se en lysning.

    Ha en riktig fin uke.