Det er ikke ofte vi har en hel dag hjemme nå for tiden, og bra er det for det er ganske kjedelig syns nå spesielt Betty. Sånne dager burde man vært i skogen !!!

Men delvis greit m kjedelige (les sløve ) dager hjemme også ; spesielt når snøen laver ned.Pr nå har jeg vært ute og måket snø 3 ganger, noe jeg synes holder nå ;-) OK, hatt en dubb på sofa oxo, men snart er det dags for å planlegge siste kurskveld på Bronsemerkekurset. Gjør jeg det i kveld rekker vi å trene før kurset i morgen.

På mandag hadde jeg & Betty hele hallen på Tyristrand for oss selv en times tid og fikk gjort masse faktisk. Mye ‘lurv’ siden det ofte blir lenge mellom hver gang vi får til skikkelig trening, men også en del bra i bunnen der. Må nå ta litt tak i det mest elementære og repetere litt grunleggende lover og regler for frøkna, som feks sitt og bli :-) * host host hark* slike ting som jeg prøver å lære de som går på kurs hos meg nå. Gjør som jeg sier og ikke som jeg selv gjør !!!  Onsdag var vi hos kiropraktor igjen, og joda det var noen låsninger der både foran og bak, og ny time ble satt opp om 14 dager. Bra, for etter en Harry-tur (hvor jeg nesten gikk amok i goddissjappa) svingte vi innom treningen og trenet litt. Ved belønning kastet jeg kong, hvorpå Betty hoppet opp og grep kongen men datt i murgulvet, delvis på rygg / side tror jeg. Det var nok vondt….

Ble komandert litt, Fri v fot på manekengen gikk bra, noe derimot sitt -momennt ikke fungerte :-) Ned i dekk 3 ganger på rad. Ja ja, noe skal det jo være. Dette har ikke vært noe problem og henger meg ikke opp i det. Ruta gikk utmerket, men da vi kom til apport-dirigering ble det tull. Har jobbet med tempo ut til kon,men onsdag var det dårligere enn noen gang. Prøvde et par ganger men brøt, jeg er nok litt bløt men kunne hun ha vondt ?

I ettertid ser jeg nok hun fikk seg en ‘trøkk’ men tror ingen stor skade er skjedd. Tok det rolig et par dager og lørdag løp hun som en unghund igjen på felt. Søket var også veldig bra syns jeg, men da viste jeg hvor gjenstandene lå og roset henne mens hun lokaliserte dingsen. Dette virket nok veldig motiverende på Betty for hun hadde stort tempo inn med dingsen – og uten tygging :-)

vel, nå får jeg komme igang med kursplanlegging, har også en plan og treningslogg, samt sjekke ut stevner i fremtiden. Greit å ha noe å trene imot, selv og jeg ikke har noen ambisjoner for LP i 2009. På bruksfronten har jeg STORE ambisjoner om å få til fremadsending uten dobbeltkomandoer i hytt og vær :-)

og i morgen er det maaandag igjen – HÆ’LI ! :-)

4 Responses to “En søndag hjemme”

 • Mormor:

  Hallo, måke snø tre ganger, og sløve er vel ikke helt synonymt vel? I alle fall er det ikke det her i gården. Min oppfatting av den hvite greia som laver ned fra oven, skal jeg ikke si noe om her, for det er vel ikke lov å banne på nettet ? Vi har nok kanskje litt forskjellig oppfatning av mandager også, men bortsett fra det så holder dere tydeligvis koken med både det ene og det andre. Ha en fin uke. :-)

 • Gerd:

  Hi hi, det ble faktisk 4 ganger med snø-måking i går, og ser ut som det er bare å gå igjen igjen med frisk mot i dag :-)
  Riktig god uke til deg også ‘mormor’

 • Oi, jeg blir imponert jeg… måke snø sååå mange ganger ? Jeg bruker heller taktikken med å vente til det slutter å snø, så får vi se når regnet kommer, sånn at den forsvinner igjen, og ligger det igjen noe da, så får man til og måke da *flir*. Eller – det er egentlig ikke helt sant, for jeg måker hagen sånn at hundene ikke skal bli så snøete – også måker vel i grunnen husverten gårdsplassen… *host*.

 • Endelig mandag????? Tror jammen jeg må kopiere dette innlegget og sende det til Fru R, gitt :-D Ha en fortsatt fin uke

  Klem fra M