og snart en tur på jobb.  Nytt håp om mulig litt trening igjen i kveld, torsdag rakk vi ikke… Men fredag derimot ble det Lp-trening. Vi har hele 5 stk som tok en økt på vinterbanen fra  kl 12. Betty var veeeldig klar men taklet fremadsending / temposkifte ved gruppa bra. Dette ser lovende ut……Så jeg lever i håpet :-)

Fredag kveld møttes noen fra treningsgruppa og planla treningene fremover, dette tror jeg kan bli bra og jeg ble superglad da treningskveldene ble flyttet fra torsdager til onsdager. Nå skal jeg få med meg alle jeg oxo !

Lørdag ; Rundering og felt. Var ikke like kaldt lørdag, men feltet gikk bra ! Selv om Betty var noe høy var nese på og lokaliserte gjenstandene relativt raskt.  Litt usikker på hva jeg egentlig ønsker, noe dritt at hun slipper fert av en gjenstand og surrer i vei, men også en fordel så hun ikke bruker opp all tid på å ikke finne på stevner……

Runderingen lørdag gikk virkelig rundt ….. huff å huff («,) Prøver å glemme den, og husker heller søndag hvor ting fungerte greit :-)

Deilig med mange timer ute i frisk luft, les litt frisk luft og masse bål-røyk, gode venner og brente pølser. Blir noe sløv på kveldene men pytt ;-) Men NÅ får jeg avslutte her og komme igang med dagen:-)

Ha en fin dag -:  HÆRLI – ENDELIG MANDAG !!!

2 Responses to “Mandag igjen,”