Hverdag igjen ja, og fri i dag ;-) Faktisk synes jeg det var godt  begynne på jobb igjen – gal sier du ? Jada, men mener det selv om jeg selvfølgelig også har koset meg med fri i dag («,) Dagen i går var nemlig veeeeldig slitsom, jobbet i 2 t før jeg satte nese mot Drammen, den årlige kontrollen på sykehuset der. Må bare skryte litt av avdelingen der, tror jeg max har ventet i 5-10 min før jeg har blitt kalt inn til lege eller sykepleier.  Og vips – i går havnet jeg over på røntgenavd og fikk fotografert labbene mine igjen. ikke snakk om 3-4 mnd ventetid der gitt ;-) Apro bilder så ble de så bra som motivene kunne gi – mao var motiv ikke pent vistnok ;-( Ja ja, jeg får da bare fortsette å traske og gå på mindre pene labber da ;-) MEN så kom det slitsomme ……. Kjøpesenter :-( Har gjort et par forsøk nå på å få kjøpt meg ei ny varm vinterjakke, helst dun men neida – ikke ei jakke å oppdrive :-) Så som siste forsøk prøvde vi OBS eller hva det nå heter hvor de også selger div klær, men niks, ingen jakke. Så jeg måtte le av ‘alle’ innkjøpene jeg hadde fått fikset på 2 t på et kjøpesenter ; Et brød, 1 l melk,10 m lampeledning, 3pk med WC-papir og skyllemiddel som var på tilbud :-) Ja ja, billig ble turen i det minste :-)

 

På hundefronten var det stille mandag og tirsdag, ble en 2 km tur i dag og frk snupp er fornøyd i senga nå. (Så lenge det varer ) Søndag trenet vi LP, mest fremadsending og etter noen sendinger gikk det supert. Startet føste forsøk med komandant og det gikk dritt, men brøt / korigerte frøkna og kjørte en sending uten men fikk komandering på tilbakevei og det gikk greit, dvs hun fikk hjelp via ros. Jeg får bare trene på, og håper vi er nær poeng på øvelsen uten ekstra komandoer innen april ;-) Lever i håpet en stund til :-)

Håper på en rask dag på jobb i morgen, og litt lp-trening i morgen kveld. Det er en del andre ting en fremadsending som bør trenes på oxo ;-)

Tja, nok rør nå ? Jeg har noen tøfler jeg skulle blitt ferdig med før sommeren kommer, og nok garn til noen flere par :-) Driver med såkalt garnslanking, men redd garnet snart havner på kott, ubrukt…

Takk for besøk og ønsker deg en fin dag :-)

3 Responses to “Hverdag igjen :-)”

  • Mormor:

    Ha ha, den turen din på kjøresenter var virkelig innbringende du :-) Minner meg om en gang min yngste datter hadde fått det for seg at hun og jeg skulle til Oslo å kjøpe julegaver. Etter å ha trasket i rundt i byen en hel dag, kom hun hjem med tre truser og en tannbørste. Deilig å se at helsevesenet funger noen ganger i alle fall.
    Ha en fortsatt fin uke :-)

  • Hei på deg Gerd, long time siden nå. Regner med vi treffes på stevner til våren og jeg gleder meg til å komme igang med en ny sesong. Det er så kos på stevner og savner alle de hyggelige menneskene vi treffer på vår vei. Sees

  • På kottet? Ubrukt?? Hva skjer’ a? :-O
    Høres ut som om du er like glad i kjøpesenter som jeg er – så sant de ikke har garnbutikker da. ;-)