Godt nyttår til alle venner og bekjente -og dere andre som måtte stikke innom her :-)

Jammen godt jeg ikke hadde nyttåarsforsetter, for da hadde de trolig ryket alt :-) Men en annen ting er at jeg burde hatt noen nyttårsforsetter som gikk på kosthold,trim, tur og trening med Betty :-)

Vi har da beveget oss vekk fra sofa og ut i kulden, men….vi har vel ikke slitt oss helt ut hverken jeg, Betty eller treningsvenner («,) Nyttårsaften dro vi til Maridalen, fryktelig kaldt var det men virket ikke spesielt plagsomt for Betty da hun fant sin venn og spratt rundt og lekte som ev valp vel og lenge med en unghund. Etterhvert  ble det felt; Det er merkelig hvor ‘dårlig’ Betty er på felt i kaldt vær og eller i snø. Stakkars hund, hun jobbet og jobbet og jobbet men fant svææææært lite med gjenstander … Ble ingen rundering den dagen, men flere felt. Virket som det løsnet litt etterhvert …?

Nyttårskvelden tilbrakte vi hjemme, litt reaksjon men ingen problemer eller stress av betydning. At hun ‘stusser’ og følger med lyder og lys som ikke er normalt oppi skogen her må aksepteres.

1.ste dag nyttår ventet vi besøk, men rakk litt ‘feltsøk’ i snøen før de kom. Noen av gjenstandene datt ned i snøen og jeg tenkte hjeeeelp, nå blir vi stående her men neida, dette var vist dagen hvor all flaks skulle komme oss tilgode. Betty fikk inn alt fra plast og tre i en fei. Hmmm – fant et nytt felt og la ut 4 gjenstander igjen ( med full påvirkning; Betty satt og så jeg tråkket rundt i snøen men vet ikke om hun fikk se hvor jeg kastet tingene ) To gjenstander gikk lynkjapt, hun bråslo og lokaliserte raskt gjenstand. Måtte jobbe veldig på den 3dje og tok noen store runder men fant heldigvis ikke siste og dro tilbake og fant tilslutt gjenstand.  Liker ikke at hun slipper fert og suser ivei til neste så lett…. Brøt e 3dje gjenstand som oxo var liten hardplast og belønnet masse tror jeg :-)

Fredag ble det bare en liten tur på dronninga , og en del venting i bil mens jeg var på shopping :-)

Idag har vi igjen vært i skogen, og trent felt :-) Faktisk litt stolt jeg altså. det var -18 grader da vi forlot heimen for å treffe venner i skogen. ( og veldig fornøyd med å komme hjem e 5 timer til ovn og pledd :-) Er vel ikke så fryktelig mye å fortelle om dagens felt, gikk vel nesten som over men det var lite mistanke og ‘bare løping’ Etter hva jeg kan se søker hun bra  men faktisk finner hun ikke. Vel bare må fortelle om en (dvs 2) gjenstand(er) i dag; Idet hun skal sette seg og avlevere en gjenstand får hun ferten av en annen som ligger i en dump ca 5 meter fra grunnlinje. Så halveis sittende går hun utover i feltet før hun oppdager at hups – hun har jo noe i kjeften også så hun begynner å rygge tilbake til meg ;-) Komisk – og stilig hun ikke spyttet eller byttet gjenstand. Drømmedame det tenker jeg !

Nå ligger drømmedama i sofa og snorker; lader muligens opp til LP-trening i morgen …? Så får vi se om hun er drømmedame i morgen kveld oxo ……

Bilder ? Niks, det er nok blitt tatt noen bilder fra bålkos men nei – de vises ikke frem. Men ja vi koser oss, med både pølser, toast, kaker og siste nytt er nå bålstekte vaffler, nmmmmmm nydelig var det ! Noen som har lyst til å bli med på treninger så bare si ifra ;-) Ha en fin kveld og takk for besøket ! Her skal det fyres i ovn resten av kvelden ! Vi venter på sol og sommer !

4 Responses to “Late dager ….”

 • Godt gjort at Frøkna finner noe som helst i kulda, spør du meg. Jeg hadde holdt meg ved bålet og pølsene. :-D

 • Gerd:

  å…..det ble da ei pølse på frøkna også, etter endt jobb ute på feltet ;-)

 • Mormor:

  Late dager og late dager «fru Blom». Synes det ser ut som dere har vært ganske aktive i kulda jeg. Det skal nok litt mer en «bålstekte vafler» til før denne dama våger seg ut i kulda, men så er da også jeg et utpreget sommermenneske. Men det hadde vært moro å sett den rygginga. Kos dere videre i kulda, mens dere venter på sommer da :-)

 • Elin:

  Heisann.
  Synes du er flink jeg! :) Vi sees kanskje til ei treningsøkt i løpet av januar eller???