Archive for mars, 2013

da er det gått litt over 2 mnd siden sist, og løpetid over for denne gang *phmf*  Cora fikk løpetid 12 januar, og med mange minusgrader ble det gode grunner til delvis pause i treninga. Har hatt noen LP-økter men merket tydelig at hun ikke er med meg…..Hennes innsats og motivasjon daler fort,Ja ja, stakkars jente – og jeg innrømmer at jeg overhode ikke er flink nok til å motivere henne når hun legger av. Ond sirkel.Men hun er likevel og uansett go’jenta mi ;-) Lille gullet :-)

Men nå går vi mot lysere og mildere tider -jippi -og vi hadde det flott på trening i dag. Nedturen kom da vi var innom vekta hos dyrlege….. For å si det slik trenger vi nok mye aktivitet fremover begge to *Fnis* Et par dager til på jobb så er det påskeferie, og da skal vi få kjørt oss begge to håper jeg. Har virkelig savnet runderingstrening og det sosiale rundt bålet……

Ellers er det vel bare velstand -og ser veldig frem til lysere ( og mildere ) tider.

Tja, ble ikke lange bloggen – men vi lever da i beste velstand begge to samt katteskinnet som endelig har beveget seg litt innomhus…..kan til nød ligge noen timer om kvelden inne nå, dog bare ytterst  i gangen enda men hvem vet, kanskje han kommer inn i stua oxo om noen år ?

 

Riktig god påske !