Archive for juli, 2011

Denne helga ble IKKE god pga de uforståerlige terror-handlingen som skjedde fredag….. Dette påvirket meg ganske så mye så hundetrening var ikke tema desverre. Dvs det var egentlig plan å trene noe lydighet, men merket fort at selv om Cora var klar var ikke jeg på nett :-(

Men det ble desto flere turer på oss da, og jeg fikk ut noen følelser med å styre på heimen så nå skinner badet og vinduer her. Spørs hvor lenge det varer da, kryr av småfluer her samt at det ble maaaange apatiske timer foran TV med kaffe og røyk. Og jeg som egentlig ikke røyker inne da ..!

Men i dag, mandag – da skulle jeg trene litt med frøkna ! Det startet bra før jobb med en kort kort økt hjemme før jobb, og etter jobb kjørte jeg opp til Soknas dype skoger… Har fått i oppdrag å lære Cora stopp med fløyte innen torsdag og et ikke heeeelt i mål enda kan man trygt si ;-)

Plan var å trene litt dirigering og fikk vel til flere bra der, tror jeg da men …..Sannheten er jo at jeg ikke vet hva jeg skal se etter, hvor vinkelrett skal det være blant annet ? Nåja – jeg fikk jo stoppet Cora sånn ca der jeg ønsket og flere ganger vinklet hun perfekt (tror jeg) og fant lett en dummie raskt. Syns hun er god jeg da ;-) Men et kurs og mer lærdom hadde nok vært lurt ….

Etter en god (?) økt tenkte jeg at vi skulle rusle en liten tur og så ta en kort økt til før vi dro hjem til medda’n men …Hjelp….Bilen var på vei til å bli omringet av kuer – FnisFnis – så jeg stappet Cora i bilen og kjørte rett hjem.

Lenge leve latskapen ; Vi lar dagens ene økt ligge og lagre seg vi så får vi se hva morgendagen bringer  ;-) Kanskje oppsøke et område UTEN kuer ….?

Må jo bare få igang hverdagen igjen – Cora lille er ‘fin i farta’ om dagen og egentlig ganske morsom å trene med. Jeg har bare manglet motivasjon til å trene lydighet men slike perioder går vel over. Jeg burde trenet en del faktisk for det er 2 LP-stevner om 2 og 3 uker …. hm…

Avslutter med å sender varme tanker til alle berørte i helgens tragiske hendelser, og stor takk til alle som på en eller annen måte har stilt opp som hjelpemannskap enten i jobb eller som frivillig.

Imponert ? er jo ikke mer enn 3 uker siden sist jeg blogget ;-)

Vel, her er ferien over og vi er tilbake i hverdagen på godt og vondt. En god grunn til jubel er at jeg EEEENDELIG er ferdig med å male huset…..tok BARE 2 mnd i dette  hærsens sommerværet …Gr……..!!!  Ja ja, bare grunnmur og vask / olje veranda igjen, spørs om jeg rekker det før snøen kommer da …? ( ser nemlig på værmelding på TV 2 nå )

Men noen hyggelige minner har jeg da også fått samlet i sommer ;

Selv om opprinnelig plan gikk i vasken, kom jeg med på runderingskurs hos Østlie’s i uke 26. Gleden var stor -og da avreise nærmet seg var jeg full av reisefeber ;-)  Dette ble Coras første kurs, og jeg var spent på hvordan hun ville takle det / hvordan hun ville takle så mye trening osv bla bla bla.

Cora imponerte meg virkelig igjenom uka ( og Østlie var sjokkert over hvor dårlig innkalling jeg hadde på frøkna ( les fullstendig mangel på kontroll…)) hi hi

Fra spøk til alvor ; jeg tror dette var i perfekt tid for oss. Cora vokste enormt på de dagene der oppe og jeg tviler sterkt på at jeg hadde fått sett hvor mye det bodde i lille prinsesse uten Terjes hjelp og støtte. Jeg dro hjem med en annen hund enn jeg kom med, men hun er fortsatt ganske så søt da («,) 

Hele gruppa var en superflott gjeng – tusen tusen takk alle sammen ! Og absolutt alle som var på kurs den uka var veldig trivelige folk – hper jeg treffer alle igjen senere, samme tid og sted neste år ?

Hatt et par treninger etter vi kom hjem oxo- siste økt i dag var bare super ;-)

Men på Lp-fronten sliter jeg litt med fremgang kan man si ….. ;-) Så her er det bare å stå på for har planer om å starte et par stevner i august…..Hm…… ! Men uten at jeg ønsker Cora skal få vite det synes jeg  jo det er litt gøy med utfordringer og en tanke selvstendig hund da …..

Et par merkedager er passert, 12.7  var det 1 år siden Betty reiste til ‘de evige jaktmarker’. Merkedag ja, men litt snodig så sørget jeg ikke. Er bare veldig glad og takknemlig  for dagene / mnd / årene jeg fikk sammen med henne og skulle selvfølgelig ønske hun fortsatt var her,jeg  er sikker på Betty hadde elsket Cora-lille hun også , ….. eh….. er vel rimelig sikker på Betty ikke hadde elsket lille katteskinn ……

Og i dag er det 1 år siden sjarmtrollet Cora flyttet inn i heimen. Det tok ikke lang tid før hun erobrert mitt hjerte heller («,) Det er en spennede tid vi går i møte, hun er en virkelig morsom og utfordrende rar liten søt hund ;-) Jada, jada – jeg vet jeg er inhabil : men hun er jo så søt……. ?

Jeg har lenge ment og synes hun har vært alt for rolig, treg , lat ? men siden hun fylte et  år har veldig mye endret seg. Hun har virkelig kviknet til og er kjempemorsom å trene med for tiden. Ææææ – ikke fellesdekk – det er ikke kult å trene på… Ikke ting som krever hørsel heller….  knis knis….

Nå ja, hun er ung og selv om jeg har planer om et par lydighets-stevner om noen uker er det kun fordi stevnene er lokalt, og fordi jeg er lysten på å starte LP igjen ( ref. prøva på hjemmebane 21 juni ,jeg trenger erfaringer fra ringen jeg oxo !)

Hm, dette ble jo et langt innlegg. Tror det skinner rimelig klart igjenom at vi har det ganske så bra for tiden – det eneste jeg savner er SOL OG SOMMER !

GOD HELG – liten lp-økt i morgen på oss i forventet regnvær ;-(