Archive for mai, 2011

Yes – hun er min lille søte prinsesse men til daglig går hun med ‘bare pels’ Grunnen til kjolen i dag var avsluttningen på retrieverklubbens cup og siden det var muligheter for å prøve å sanke noen ekstrapoeng ved å sjarmere og / eller bestikke dommer måtte vi trå til litt….. eROOOOOOOSAAAAAAA  kjole og en pakke med pølser til dommer gjorde susen ….

Dagens øvelse var apportering av pølse i papirpose og jeg var litt bekymret for at bakbeina skulle tråkke på sløret i vendinga men snuppa kan da bevege seg i lang kjole så det gikk lett som en plett ;-) https://www.facebook.com/pages/Norsk-Retrieverklubb-avdeling-Ringerike-og-omegn/390530141240

Dommer lot seg nok påvirke ; Cora fikk 22 poeng av 20 mulige ……knis knis….

Ja, vi vant vår klasse i dag, dette var siste cupen og vi vant også sammenlagt-seieren med 97 poeng

Tusen takk til retriverklubben for et uhøytidelig tiltak, og mange hyggelige kvelder i vinter. Synd det er sommerferie nå som det er deilig ute ;-)

Cora og jeg har ikke tenkt å ta ferie, alt i morgen skal vi på kvalifiserings-prøve-trening ;-) Men først skal lille prinsesse og jeg kose puta …..z zzz zzz

Joda, lille prinsesse ble 1 år sist tirsdag men lever fortsatt på valpe-lissens ;-) Dagen ble behørig feiret med diverse gaver – men uten bløtkake da vi i heimen her ikke sliter med under-vekt («,)  Cora fikk en pakke med mager kyllingplse av ‘bestemor’ til fremtidig trening …..

I hverdagen er frøkna veldig real, kanskje ikke mest erfaring med å være rolig borte på besøk og ‘glemmer’ seg fort bort med andre folk tilstede men men. Vi var bedt i bursdag sist uke, hadde en meget hyggelig kveld og selv om det glapp et par ganger for Cora er jeg stolt over vesla ;-)

Rundering, eller spor har vi desverre ikke hatt mulighet for siden sist, men forrige helg var vi på LP-kurs med Janicke Bjørnbakken. Gøy, og inspirerende ! Fikk selv gode tilbakemeldinger samt lærte mye av å se de andre. Hos Cora skjer det ting for tiden og jeg cathcer det ikke fort nok ;-) Cora er utrolig sanset og rolig men jammen fester ting seg fort på hennes harddisk….

Ja ja – ser helt klart at de kommende treningene vil kreve MYE av meg :-) Men skal bli gøy !!!

Lagt noen planer for lille prinsesse nå, først ut er siste  cup’en i retrieverklubben førstkommende tilsdag, deretter trening 2 onsdager mot kvalifiseringsprøve i jakt. Fredag håper jeg igjen på en runderingsøkt. Men vi må oxo sette inn litt mot ren LP, meldte oss nemlig på i går til vår første off LP-prøve. Er vel sånn passe de fleste øvelsene, men jeg vil sette inn litt krefter mot både ro i fellesdekk og( prøve) øke intensiteten i de andre øvelsene. Har en plan jeg gleder meg til å teste ;-)

Hadde en egentlig lang økt i går på ‘ukjent’ sted for Cora og hun brydde seg ikke om miljø. Deilig.

Sorry, ute skinner solen og jeg vil ut å leke med Cora lille. Niks mer blogging men følg med, bilder kommer en av de første dagene samt resultater fra retrivercup’en i morgen ;-)

ha en fin dag

har vi faktisk trenet mye til oss å være ;-)

Sist tirsdag var vi på skogsfugl-lekene (nr 5 av 6 )retriverklubben arangerer og dagens øvelse var STÅ under marsj. JA, jeg var veldig spent, og faktisk noe små-nervøs for dette var første øvelse jeg mener Cora burde kunne og da kan jo det meste skje ….. («,) Men Coco fikset oppgaven bra, og med en liten bestikkelse til dommeren ble det full pott med poeng ;-)http://www.retrieverklubben.no/ringerike/index.cfm?id=343382 

Vesle gossine jenta til mor det ….

Torsdag ble det flere små økter på Helgelandsmoen, vesla har kviknet litt til etter løpetiden heldigvis og jeg hadde det veldig gøy på treningen – lovet godt til mandagens Uoff stevne hos Hadeland Hundeklubb http://www.hadelandhundeklubb.org/

Men først helga , Fredag hadde vi to flotte runderingsøkter. Vesle Trulte løper fortfort så lenge det finnes håp om å finne folk med pølsebiter («,) Veldig mye bra her, bare å håpe vi får kontunitet i treninga fremover !

Lørdag ble det litt lydighet her hjemme i hagen. Det er noe jeg sjelden gjør men bare måtte trene på hinder og avstandskomando. For hun kunne nemlig ikke sitt opp fra dekk på torsdag, eh…heller ikke lørdag kunne hun det («,)

Lørdag kveld var jeg i et meget hyggelig lag så Cora var hjemme alene og ladet opp…. Og veldig tidlig våken søndag morgen….noe ikke jeg var…. Men hva gjør man ikke for en sulten liten gylden sak ???  Frokost ble servert, dog ikke med et smil men ærlig talt hva kan hun forvente av en tjener (les meg altså) kl 06 en søndag morgen ?

 kl 8 var vi på Prestmoen – klar for sportrening og tur. Men så er det nå engang slik da at jeg ikke er veldig god på planlegging, Vips så trenet vi felt gitt ;-)  Hups….sporet hadde jeg nok glemt litt så det ble nok litt vanskelig for Cora men kom flott til slutten. Hadde merket hele sporet veldig godt, og fikk bekreftet mine mistanker…Hun slurver en del og går like glatt 1 meter ved siden av selve kjernen. Fikk vel med ca 50 % av pinnene, og bruker unødvendig lang tid ved sportap  og  vinkler. Ja ja, fikk noe å jobbe med der ;-)

Nybadet snuppe til stevne

Mandag – og Cora’s første stevne. Uoff men pytt, det var heeeelt på Hadeland og en lang dag i bilen siden hun først måtte bli med på jobb. Var 28 påmeldte, hvorav 8 stk fra Hønefoss Hundeklubb. GØY ! Og takk til mamma som selvfølgelig var med på tur ;-) Vel fremme fikk vi st.nr 4. Bra, så ble det ikke lenge å vente.

Fellesdekk ; jeg var lykkelig da tiden var ute -uten at jeg hadde svimet av… Ja, fikk til og med 10 på på både fellesdekk OG tannvisning selv om hun var litt happy da dommer Elisabet Isaksen kom for å hilse på ;-) Cora lå, men litt urolig spør du meg på f.dekk så 10 var godt betalt muligens, men i kl 1 ok ?

Lineføring ; synes Cora fulgte meget bra, men hadde gått litt langt ut  ifra meg, 8,5 p. Innkalling ; 7,5 hi hi, noe sen reaksjon på komando men jevnt trav og rett innsitt. Dekk fra holdt ; 7. Dobbeltkomando og treg oppsitt ? Stå under marsj : 9. Hopp o hinder 8,5 sen reaksjon på komando og innsitt. Avstand ; 7. Selve øvelsen var vel bra men jeg tullet til avsluttningen for NÅ kunne brått Cora sitt opp. Knis knis :-) Helhet 9. Sluttsum ble da hele 170 p og jeg mer og mer sjokkert på premie-utdelingen. Av 15 startende vant vi !  Min lille gode Blondie det tenker jeg ;-)  Men det beste av alt ,var at det var GØY å være i ringen igjen ! Og veldig gøy at vi var såpass mange som dro sammen på stevne, samtlige som startet gjorde en ‘god figur’ inne i ringen selv om noen desverre fikk noen ‘smultringer’. Sender en spesiell hilsen til Gerd og Salka som virkelig tro til og vant kl 2 med 163 (?) poeng. Flottings !

Men nei, vi har ikke trenet i dag. Men kanskje i morgen ? Vi må jo legge oss i hardtrening nå til siste cup i skogsfugl-lekene som går på å aportere pølse i papirpose. Ser for meg at vi må ut med nok en bestikkelse til dommeren. Noen tips ? Ja ja – god tid til den 31 mai ;-)

Ble noe ‘klunder og heft’  når jeg skulle sette inn bilder, men pytt pytt – det for bli som det ble, nå skal jeg nemlig kose litt med lille trulte. Jada, kjært barn mange navn og hun er virkleig en liten gossin trulte ;-) Slankekuren synes IKKE på henne enda…. Men det merkes godt på det som kommer ut igjen, det er blitt nesten halvert så rimelig klart hun er blitt overforet …. Morna !

Gerd & Cora

men er bitte litt stolt over at vi trener litt da ;-) OG prøver å trimme / slanke bolla men det går ikke smack kan du si …. Ned 100 gram på 3 uker ;-) MEN sikkert fått MASSE muskelmasse ……*host host*

Ikke for å klage, jeg stortrives med Cora lille men gud bedre for et bedagelig vesen hun er – så at vi fikk full pott m poeng  på retriverklubben’s cup her om dagen burde jo ikke overraske meg så lenge øvelsen var fellesdekk («,) Og kan faktisk ikke skylde på løpetid lenger heller !

Men, hun er kjempesøt da, og selv om jeg sliter med motivasjonen på LP-øvelsen synes vi det å finne fig’er i skogen er dritkuuuult begge to. Bare så synd det er lenge mellom hver gang.

Dagene går, snart nærmer vi oss Cora’s 1 årsdag. … og først skal vi starte på Hadeland Hundeklubb’s uoff stevne 9 mai . Kanskje et tupp i ræ.. som jeg trenger ?

Ha en flott uke.