Archive for april, 2011

gå pent i bånd ;-)

I går virket det som hun begynner å komme på nett igjen så vi tok en tur til Retriverklubben og ble med på Skogsful-lekene del 3. Dagens oppgave var å passere en møtende jogger med hund et par ganger ….uten bånd  ;-(

Jeg må innrømme at jeg stoler ikke heeeelt på henne i situasjoner hvor mulighetene til sosial kontakt med andre folk /hunder er tilstede så jeg startet med en komando som ikke var til å misforstå ; GÅ PENT ( for f*»*n ellers …..) og marsjet ivei («,) Joda det holdt bra en stund, men komandoen begynte å skli av harddisken på det andre møte og jeg smalt til med en tydelig NEI og vips ; så skled komandoen tilbake på plass *knis knis* For det ble vi trukket 5 poeng av en streng dommer men søren meg er jeg stolt av vesla !!! ( hm , tyder på at jeg kan begynne så vidt å gi henne bitte litt tillit men jeg er rimelig sikker på at denne frøkna fort tar for seg mer enn hva jeg gir til tider ….)

Grattis til Karin & Charlie som vant jerpeklassen :-)

Var innom vet.kontoret en tur oxo for av-sosialisering og vektkontroll.Veide nå 26,7 kg så her må jeg passe litt på ;-) Men eple faller ikke langt fra stammen sies det og siden jeg har trøbbel med min egen matcvekt -hvordan skal jeg da klare hennes ????? Jada jada – hørt det før – trim osv osv. Ja ja – så skal jeg komme meg vekk fra pc og ta en liten tur ut da :-)

Ha en fin dag folkens ;-)

Ps : Cora ble registrert som mulig kandidat som blodgiver i går oxo. Håper jo selvfølgelig ingen hunder blir syke og trenger hjelp, men om det værste skulle skje stiller vi opp ;-)

Jopp – frøkna har fått løpetid og det merkes…. I dag var hun så blåst i hode at hun glemte å følge med da jeg spiste middag til og med :-)

Stakkars lille – en ting er at hun er ‘blåst i hue’ når det gjelder trening ol men hun er nok ikke i form heller. Sover mye -men likevel urolig innendørs. Ute er hun meeeeget rolig, les skikkelig treg rett og slett.

Fikk løpetid tirsdag, og merket ikke noe spes før fredag kveld, veldig rolig . Det var hun også lørdag før vi reiste ut på Helgelandsmoen men jeg tenkte pytt vi prøver; bronsemerke er ikke all verdens utfordringer men kan være en fin greie å trene på.  pga løpetid var vi sistemann ut så det ble noen timer å vente i bil for henne men det er jo slik livet kan bli ;-)

Merket hun var noe fjern og veldig på snuser’n ved lufting men joda rimelig kvikk ved noen forsøk på lineføring. Leke / kong ….eh nei – snuste heller ;-(

OK vår tur inn på banen. Cora var sløv….Hun overfalt ikke dommer på tannv :-) 10 p

Lineføring :9 p  noe ukons men rimelig bra

Dekk fra holdt : 9. litt snusing

Innkalling : 7 Dobbelkomando og dommer(og jeg ) ønsket bedre tempo

så skar det seg bra :-) Cora oppdaget sin elskede lille Ma inne i teltet og ble sittende bom fast da jeg sa fot og skulle til å begynne øvelsen stå u/marsj. Endelig kom det glød i Cora’s øyne,- men fokusen var IKKE rettet mot meg kan du si *knis knis* Nå måtte det forsterkninger til for å beskytte lille Ma før jeg turde å begynne på en øvelse. Stol på hunden din tenker du kanskje nå – men niks ikke i en slik setting enda («,) Cora skal få færrest mulig sjanser til å overfalle folk ! Hun tar jo helt av – og der vet jeg at jeg ikke hadde fått stoppet henne siden jeg ville hatt ryggen til en stund -og tipper Cora hadde løpt FORT til tross for løpetid hvis hun øynet sjansen til litt klining før jeg fikk  fatt i trollet :-)

Stå under marsj : Vistnok bra moment men pga mye tull før vi kom igang ble det en 6’er

Enkeltdekk 9 Ganske urolig hund som viste utmerket godt hvor søte Ma var ;-)

Helhet ; 9

Bestått prøve og 148 p. Selv er jeg fornøyd med egen innsats, synes jeg ga Cora mye tillit og mye mindre hjelp / dobbeltkomandoer enn hva jeg hadde planlagt. Tror Cora hadde en grei opplevelse i ringen eller egentlig ikke forsto at det skjedde noe spes. Litt kjedelig at hun var slækk så jeg ikke fikk oppleve henne som hun pleier å være på et stevne men vi får nok flere muligheter ;-)

Men først skal Cora bli ferdig med løpetid og i form igjen før det blir noe mer trening på oss ! Hm, flink nå som har oppdatter blogg eller ?