Archive for mars, 2011

og litt skamfull for at den ikke blir oppdattert ;-)

Lille Per Pusi er blitt 11 mnd -fortsatt liten og sær men ganske søt og rar da :-) Bilder ? joda men å få tatt bilde av disse sammen ække lett :-)

Cora lille er blitt ganske stor men fortsatt god. Hun imponerer ganske mye ! Rolig, sindig ( og jada bortskjemt) frøken som sjelden husker hun er valp… Tasser bare rundt her hun da som en god gammel golden skal gjøre….Men HUN ER JO BARE 1O MND ….? Hender jeg lurer på om hun kan være syk men tror ikke det heller. På LP-trening virker hun IKKE syk («,)

Har trenet litt ‘futt og fart’ en periode nå og joda hun er våken på trening. … Litt vel mye kvikk på lineføring så jeg torsdag så på tide med litt presisjonstrening tro ?

På tirsdag stilte på på cup hos retriverklubben. Dagens øvelse besto av innkalling. Lett mente Cora og tro til med perfekt øvelse og dommer måtte ut med max poeng til oss ;-) Mulig jeg bidro litt oxo; dommer var nemlig rimelig imponert over at jeg turde å stå rolig når GoldenTurbo’n la inn høygiret….JA – jeg var VELDIG fornøyd med at Cora ikke støtet men reduserte tempo siste meter og utrolig nok perfekt innsitt ! Best når det gjelder ???  Coras ene premie (  griseøre ) falt i hvert fall i smak så nå har jeg lovet henne et griseøre for hver gang hun oppnår max poeng ;-)

Hennes første rosett og gullmedalje har jeg tatt vare på. Og nei, har ikke spist opp medaljen hennes selv om jeg har sterkt mistanke om at den er laget av sjokolade….

Ellers går dagene.  Cora lurer veldig på den rare lukten som er i bakken for tiden og på tur er hun virkelig på snuser’n :-) Heldigvis har snøen smeltet en del her hjemme så gjerde er synlig igjen. De siste 2 -3 ukene har hun nemlig blitt oppdaget utenfor tomta flere ganger. Og det synes ikke Pusi noe spes om. Det er liksom hans teritorium det da ;-) Han er kjempetøff da, spretter rundt, kveser og skyter rygg mot Cora som står innefor og bare ser dumt på’n en stund før hun snur ryggen til og finner på noe annet. Han er heldig spør du meg – for en ertekrok og slipper unna med det ;-)

Rundering har vi ikke trenet på snart 4 mnd og det begynner å krible litt i kroppen, men jammen gleder jeg meg til å teste frøkna på spor oxo. Å, jo mye å se frem til …….Og i morgen er det spådd strålende sol og vips er det bare flekker rundt omkring :-) Men først må det trenes til Bronsemerke-prøve på Helgelandsmoen 2 april …..  Mye kan skje, men den største utfordringen blir vel først og fremst Sitt rolig ved tannvisning :-) Glad i folk er hun fortsatt mitt hæ’lie lille troll som ligger og drømmer her nå.

Takk for besøk, og legg gjerne igjen hilsen :-)

og har faktisk trenet mye til meg å være i det siste ,-)

I går hadde vi gjenomgang av bronsemerke og på testen var vi godt unna o’en men ….. øvelsene er ikke befestet :-) Vesla er ornt’li go hu, men neeeei jeg stoler vel ikke heeeeelt på henne enda :-) Det var nemlig en veldig søt lita frøken på 2 bein der som ble overfalt av en velddig veldig glad golden («,)

Den 2 bente er ei tøff jente og selv om hun skvatt litt med en gang ble det ikke noe gråt, bare fortalte mamma’n sin at hun hadde fått suss av Coco ;-)

Jeg håper Cora lille får litt mer ‘selvkontroll’ etterhvert…..Jobber med saken men enkelte ting har den gyldne noe tung for :-) .

Sisit helg var vi på sosialisering i Mjøndalshallen. Masse folk og hunder og noen steder var det nesten umulig å komme frem. Men Cora tok rett og slett fart og hoppet i det så det var bare å henge på slep…..Deilig å se hvor trygg hun var med så mye rundt seg, til og med oppe på galeriet. Der tror jeg hun synes det var toppers – så mye å se på :-) Og ja, jeg fikk også lyst til å starte igjen ;-) Så nå blir det bronsemerkeprøve om ca 14 dager….MEN je er langt fra sikker på hun mestrer forstyrelsene *knis knis* AV-sosialisering og generalisering er blitt nedprioriert og det merkes , knis knis, mulig det blir noe hastverkstreninger fremover ……. Så alt er ved det samme gamle ;-)

Ha en fin dag folkens, stikker en tur på jobb mens pelsdyra får passe heim ;-)