Archive for januar, 2011

og har utviklet seg til å bli et bortskjemt sjarmtroll ;-)

Cora har blitt ganske stor, og veldig glad i å sitte på fanget / i armkroken min så der har vi årsaken til at det går lenge mellom bloggen blir oppdattert altså («,)

Lydighet har vi ikke trent mye av, men oi hvor stolt jeg er av vesla. …. Lineføring og kontakt begynner å funke bra tror jeg, selvfølgelig en del ‘hjelp’ enda og korte strekkninger.  Konsentrasjonen holder ikke alt for lenge kan man si, men klarer å passere folk nå, niks har ikke tester med andre hunder helt nære enda – det vet jeg ikke hadde gått i min favør ….:-) Prøver bevist å ikke trene all verden heller, men suser og leker med mange forskjellige ‘øvelser’ for tiden og selv om hun til tider blir noe forvirret virker det som hun fikser det bra :-) Spennende tider i møte, ting står litt ‘på vent’ frem mot vår , mildere tempraturer og lysere kvelder. Jeg har til og med tittet på NKK’s terminliste og kanskje det blir en start på oss i vår. Men…. ups, det ligger en del trening før det altså («,)  Mye å glede meg til, Nå begynner det å bli gøy å trene igjen, og ikke minst til det blir bar bakke ; jeg lengter etter å teste spor igjen !

Hjemme-alene har gått veldig bra  hele tiden, men nå i det siste har hun noen ganger tatt litt ansvar her hjemme desverre….. Hun har begynt å rydde litt i rotet mitt og jeg setter ikke veldig stor pris på hushjelp kan du si….. Ja ja, vi har snakket litt om det så jeg håper hun lar brev/ aviser ol ligge heretter ;-) Hvis ike blir det desverre en periode med bur igjen ;-(

Ha en flott dag, nå skal vi nyte litt av søndagen  ute ;-)