Archive for november, 2010

Onsdag ble lille sjarmtroll 6 mnd, og vekta er sånn ca 21 kg. Ja hun begynner å bli stor -OG mektig bortskjemt ….

Shit shit shit : jeg lovet meg selv at min neste hund ALDRI skulle bli like bortskjemt som Betty var, men …..Nå er det verre enn noen gang i heimen ;-(   Så stol ikke på hva jeg lover ;-)

Og sånn ellers trives vi godt sammen, stort sett da vel og merke. Hender titt og ofte at Cora også tar seg en kjapp avstikker og hilser på andre folk og dyr mens jeg står igjen og hyler hiiiiiiiit , men etterhvert forstår jeg at det bare å krype til korset og gå og hente krapylet. Jopp, dette skal jeg ta tak i – snart («,) Om hun tar et nei for nei ? eh, nei ….. Om hun forstår nei ? eh , tjaa jo vel hun kunne det en gang men pytt, konsekvensene driter hun i desverre :-) Men hun er jo veldig søt da («,)

Runderte i helgen, og ja ser ut som det sklir greit på skinner. Morro morro. Bare veldig korte økter, med og uten påvirkning varierer. I helgen gikk hun snor-rett og langt ut og avleverte melding flott. Jeg er så stolt av vesla atte :-)

Burde vel vært en tur ute nå men kos inne oxo når det er -16 gr ute («,)

Ha en flott adventstid !

i helgen, og hjelp å trøste hvor det går…..Ja bortover og vekk altså ! Lille Cora’s ben løper ikke like fort hjemover til meg selv om jeg huger og roper ;-)

Så langt galskap ! Og veldig veldig spent på fremtiden med Cora, klarer jeg å styre henne tro ??? Så langt er jeg litt skjeeeptisk men Yes hvor gøy det er ! Hadde faktisk 4 økter med 4-6 slag og de fleste uten noe form for hjelp (syn el)  Fikk noen få stopper på ca 5 m men hun dro igang igjen selv og da ble hun der ute til hun fant fig’en («,) Hun gir seg ikke så lett kan man si ! Problemet er at selv om hun havner veldig feil ute i terrenget virker det som hun søker søker søker og hører IKKE  jeg roper …. Knis knis …..

Og blir jo desverre SÅÅÅÅÅÅ lykkelig når hun endelig finner fig da. ( stakkars figurant….)   Kjempemye bra, og virkelig imponert over lille coco, men vi to har nok noen diskusjoner foran oss ser det ut som :-)

Nå blir det en pause på minst 2 uker og kanskje like greit å la ting ligge og lagre seg litt ? Kan jo trene litt innkalling frem til neste runderingsøkt («,)

Det blir nok en tur etterpå, først skal jeg fyre godt i ovnen.  -12 grader i dag og Cora sover frokosthvil ved ovn. La barna hvile i fred sier nå jeg så får jeg heller  baske og slåss litt med støvsuger-angsten min etterpå  ;-)

Ha en flott dag folkens !

Dagens treningsøkt ble viet til sportrening. Må prøve å få gjort litt på den saken før snøen kommer og jeg er ikke veldig klar for LP-trening. Dvs jeg vet ikke heelt hva jeg skal fokusere på når det gjelder lydighet pga hennes unge alder. Så da andre møttes til lp-trening og sosialt samvær i dag ble det et par spor på Cora lille.

Det første gikk på grus/leire og gikk vel ‘greit nok’  Var nok noe ferskt selv om det var ‘nytt’ sporunderlag så det ble litt slurv samt alt for høy intensitet hos Cora. De to første av 5 pinner gikk hun over, men snusboks m godis i slutten fant hun og gleden var stor ;-)

Spor nr 2 startet veldig bra, på gress /delvis skogsbunn. Men hups….det hadde noe stjælt gitt……Da vi kom til asfalt var sporet putt borte så coco satte seg rett ned på stumpen og pep og pep *knis knis* Så på meg med store fortvilte øyne og jeg ble virkelig lattermild.

Yes, jeg hjalp og styrte henne etter beste evne selv om jeg hater å gjøre det i spor. Men oi hvor hun tok vinkel på asfalt etter ca 20 meter og ut på gress igjen hvor pinne ble plukket og sporet videre, igjen ut på asfalt og da lurer jeg på om hun merket annet underlag ……?

Nei, det var ikke supre spor i dag, men mulig det ga god læring ? Tiden vil vise og jeg gleder meg til neste spor ;-)

Etterpå reiste vi og hentet mamma og gikk en times tur i skogen, kjempedeilig der og da, samt deilig å ha en slækk hund i kveld.

Pusen ? tja hvor han er er jeg litt usikker på, men han var inne og tok godt for seg i matkoppen og en kjapp strekk i reiseburet sitt men trasket ut igjen så fort jeg lukket opp døra ;-) Lurer på om han syns det blir litt mer ok å være inne når gradestokken kryper nedover… Litt stusselig at han ikke vil være sammen med oss inne, men han har nok mye å drive med ute, jeg har nemlig ikke hatt en eneste mus i felle i år – HÆRLI :-) ( og  her pleier det å gå mange mus i fellene i kjelleren hver høst ) Deilig å slippe å tømme musefeller, og vil  ikke tenke på  at musefeller trolig er mer humant en å bli plaget av en katt….