Archive for oktober, 2010

drittsur om dagen, men Lille Coco og sære Pusi lyser opp dagene ;-)

Leddgikta er nok inne i en veldig aktiv periode så alle fridagene har blitt ødelagt av en eller annen vondt er eller annet sted , Grrrrrr ! Ja ja, det er ikke spesielt strøkent her hjemme kan man si menventer ikke besøk og det virker som Cora og Pus ikke tar det med støvtørking og vasking så nøye de heller ;-)

Når det gjelder Cora og trening sliter jeg litt med å holde igjen for tiden. Siste uke virker det som hun har kviknet til et hakk til og motivasjon til å trene har kommet hos oss begge ;-)

Prøver å ‘fjase’ med litt forskjellige ting og ikke bare ‘trene’ på seriøse ting. Tror ting fester seg veldig fort hos Cora og da er det litt dillema hvor ‘streng’ jeg må være i første omgang.Slitsomt å måtte tenke og prøve å få det riktig på tidlig stadium ;-) Onsdag begynte vi med fremadsending til rute, kjempestilig å se lille snuppa spinne mot ruta og kaste seg over ballen :-) Neste økt får vi vel prioritere neseprøve …….? Hun er jo tross alt over 5 mnd *knis knis*

Rundering, dvs finne igjen folk som serverer godis tror jeg hun har fått et forhold til. Hadde 2 flotte økter i dag, joda litt slaff i leffa og tung i potene når hun kommer inn med melding men beina går fortfort sånn ellers da ;-) Og ikke spes usikker på figuranter, store eller små, og de som ligger under teppe må tråkkes på for å kjenne om de er tykke eller tynne ( eller hva det nå hun sjekker ut ???)  Tusen tusen takk for hjelp i dag folkens, og håper ikke hun ene har veldig vondt i hode i kveld …..

Nå skal  kvelden nytes i ro så får vi se hva morgendagen bringer. Riktig fin dag alle sammen

og huttetuuuuuuu hvor kaldt det er på potene for både Pusi og Cora ;-)

Pus vil IKKE ut og ble bare sittende på trappa da han ble kastet ut i dag * staaaaaakaaaaaars lille kattefa… eh kattepuuuuuusen ;-) Cora synes det var OK etterhvert da jeg ble med ut og vi kunne leke litt («,)

Ikke noe spor, men hele 2 turer ble det i dag ! Var så deilig ute selv om jeg ikke bare gleder meg til mange mnd vinter men selv om jeg ikke vil trene spor på snø er det trivelig med lys bakke da. Spor kan vi ta igjen senere ;-)

Nå ligger begge dyrene og ‘kliner’ v ovnen så roen har senket seg i heimen. Jeg får lene meg tilbake i stolen og strikke litt på dekkenet til Cora, blir fort kaldt vel …

Riktig god helg !

å ha blogg somikke blir oppdattert ;-(   Men takk til ‘mormor’ som pusher på litt :-)

Her går dagene i rolige former, Cora vokser og er et slikt englebarn at tiden med valp er en fryd («,) Men det er sant ; hun er utrolig snill og god :-)

Kan gå pent i bånd på tur, SÅ SANT vi ikke treffer folk på vår vei- da tar hun LITT av kan man si ;-(  Og yes, jeg har vært sløv med av-sosialiseringens- treningen ;-) Skjerpe-meg–snart ……

Ikke vært veldig mye annen trening heller, men det er helt greit så langt. Må huske Cora er veldig ung selv om hun er meget avbalansert og sanset i det vi har gjort. Jobbet litt hjemme en dag med ‘fot’-posisjonen, og smack hadde hun flott bakpartsjobbing i venstrevendinger. Blir litt skremt av hvor fort hun tar ting, bør være forsiktig med hva som aksepteres av slurv i starten på innlæring av øvelser tror jeg …Så jeg tror jeg mest mulig unngår å trene lydighet ;-) Men litt må jeg jo teste ;-) 

Hun KAN pr d.d ingen øvelser, men vi har da jobbet litt («,)

Siden siste blogg har vi gått noen få spor, mye bra men jeg ble litt usikker på om hun ‘travet i riktig retning’ eller om hun faktisk gikk spor. Lot spore ligge et par uker og testet igjen i dag. Blæ, Cora gikk spor og var i dag kjempeenkel å lese, og sporet ble nok vanskelig for henne.  Gikk som vanlig på jordet, i dag stubb. Det som gjorde sporet klundrete for vesla var nok at det kom noe kastevind både når jeg la sporet og da vi gikk det 1 t senere. Men morro å se hvor bra hun jobbet ! Litt for mye drag i lina når hun lå godt i sporet, og roligere ved problemer ;-) Virket overhode ikke sliten e ca 350 m spor. Og ja, alle 3 gjenstander ble med hjem,samt de fleste blomsterpinnene jeg brukte som merkebånd :-)

Kjørt 4 økter med ‘rundering’ = jeg er kjempeimponert ! Selvfølgelig mangler det masse, men etter hva jeg kan se ligger alt til rette og ingen problemer i sikte. Men hun har ‘lysten til å finne folk’ høyt oppe i dagen, pri 1 nå er å få henne til å kun bruke nese og ikke øyer så noen overværsløsninger ønskes ;-) Men med min flaks treffer jeg kun på vind når vi er alene og skal gå spor….

Vel da var pizza ferdigstekt, og ikke spes mer å melde («,) Jeg har fått en hærlig valp og gleder meg til årene med henne. Hun kan til og med hente tøyposer som jeg kaster fra meg på jordet ….

Ha en flott uke, vi skal kose oss her oppi dalen og håpe det går lenge før snoen kommer  ;-)