Archive for august, 2010

Og Cora er blitt ganske mye større, 12 uker i dag og hele 8,9 kg. Dvs hun har gått opp 1,1 kg på en uke ,noe sier meg det er ganske mye ….? (Eh, siden jeg hadde bursdag i helgen har  jeg gått opp mer …..)

Mye har skjedd med Cora på 1 uke, vel hun overfaller fortsatt folk enda men det virker som hun begynner å bli litt ‘sanset’ /kontakt å få. Neida, slapp av : har ikke begynt med masse trening MEN sitt og bli sittende i litt mer enn et 1/2 sekund er kommet helt gratis, jeg har et lite håp om at gå-pent-i bånd  er en sak hun har svak fortselse for ;-) I går var vi på ca 2 km tur og line var slakk mye av tiden hun gikk i bånd. Men da hun fikk se en stor gammel lastebil rygge hos nabo måtte hun bare sette seg på stompen midt i veien og titte vel og lenge på den altså – det kunne jo hende det var folk inne i bilen som kom ut etterhvert og som hun kunne overfalle  ;-)

Har kombinert litt lek og apportering og nå kommer i det minste Cora tilbake med gjenstand og leke. *knis knis * – jopp har brukt løsbitt som apportgreie, etter en skogstur fredag var jeg helt i hundre igjen ;-) Jeg merker jeg virkelig har savnet gjengen og runderingstrening de siste mnd, men nå håper jeg vi snart er igang igjen ! Cora hadde sin første opplevelse med noe som etterhvert skal bli rundering, og nei – det ble ikke noe problem å få henne til å løpe ut til tantene og spise godis ;-)

Det går fort mot jobb igjen oxo -heldigvis ;-) Men jo….har vært hjemme i 2 mnd nå og mye av tiden har vært deilig. Luksus med mye fri nr man har valp og kattunge. Men fortsatt en del ting som skulle vært gjort her hjemme så nå skal jeg sette meg på trappa men en kaffe og vurdere hvor jeg skal beynne i dag ;-)

Ha en flott dag folkens ,-)

 

Pusi koser seg blant alle lekene til Cora ;-)

Og de deler litt på lekene oxo når Cora ikke bruker Pusi som leke da vel og merke ….

 

Disse to raringene går veldig bra sammen og jeg sitter nok mange timer og bare ser på disse leker og styrer på. Er nok ikke lenge før de sover i samme seng ;-) Jeg hadde nok aldri trodd jeg skulle bli så fasinert av en katt *knis *

Jopp, her går dagene rimelig fort unna men jeg blir litt imponert over hvor rolig og snill/ lite tull Cora er/gjør og det virker som jeg har fått litt kontakt og ‘kustus’ på Pusi oxo … Men hvor lenge det varer er jeg rimelig usikker på ;-)

Har ikke oppdaget Pusi på kjøkkenbord eller benker på flere dager, noen få ganger har jeg oppdaget at han selv har lagt seg i reiseburet for hvile og 3 netter har han sovet på soverommet mitt, i senga etter Betty ….. Litt tragi-komisk opplevelse ; Bitte lille Pusi i den store senga, og tviler sterkt Betty setter pris på det men til trøst for min kjære Betty får ikke pus komme opp i min seng ! ( jeg hadde vel kommet til å ligge lille pusi ihjel ;-)

I går var lille Cora med til det store utland ; Svinesund. Hun er suveren å ha med i bil, hørte lyd 2 ganger fra henne. Ene gang mye halsing fordi hun ikke fikk tak på noe utenfor buret som hun gjerne ville ha tak i, og løsningen på problemer i livet er å bruke mest mulig kjeft på verden som går henne i mot :-) Eh, nei jeg stoppet ikke og hjalp henne …… Men jeg stoppet da hun pep litt og ville ut og tisse («,)

Men å lufte en valp på parkeringsplasser med mye søppel er ikke lurt….. Mange år siden jeg hadde valp ja og ting glemmes raskt ;-)

I natt var det et fryktelig tordenvær, faktisk så våknet jeg og da er det ille ! Men begge barna sov, lille Pusi ble liggende i Betty’s seng mens jegvar nede og tok ut litt kontakter og tittet inn til Cora som bare gløttet på øya og sov videre ;-) Deilig !

Nå sover Cora igjen – vi har vært ute på tur. Synd å si det, men jeg gleder meg til det blir litt færre blomster å snuse på langs veien….. Brukte ca 40 min på 1 km.

Trenet ….næ det har vi vel ikke gjort enda. Tar det stille og rolig – kontakt, bli kjent, lek, gå tur i bnd  osv. Tatt sitt noen få ganger men nei hun kan nok ikke komando-ord. Hatt et par go’bit-søk utenfor hagen og  ja – jeg tror nesa virker ;-) 

Ha en flott dag, og god helg. Jeg skal ut å lage ‘gjerde’ under veranda. les prøve å stende pus ute fra å bruke område som toalett, i det minste hindre Cora og gå inn der og rydde opp i katte-toan ;-(

Gerd