Archive for juli, 2010

Og med lille Cora og Pusi i hus forsvinner timene fort :-) De er hhv 9 og 13 uker og ganske så aktive begge to så jeg får meg mange smil om dagen. Behøver ikke bruke strøm på TV’en om dagen – og nei den er desverre ikke festet til veggen ;-)

Mye av dagene blir tilbragt ute, og jeg får heldigvis mye besøk som det kommer noe nyttig ut av, som feks dette bilde tatt av Marianne Grønvold, marianne.fikleriet.net/

Cora er litt søt da ? 

Ellers har Cora tilpasset seg bra, oppdager ofte hun tar hvilepauser i buret sitt og sover hele natten der.  Men for all del, hun er som valper flest og sovner ofte der og da og vips løper jeg rundt og leter etter henne. Om hun våkner når jeg roper ? Å nei du – hun later i det minste som hun sover og noen ganger må jeg bære henne til bedre egnet sted  ;-)

Bilen er også er ålreit sted å være heldigvis og folk må vel tro jeg er sprø som sniker meg innpå bilen og titter inn igjenom mørke vinduer («,) Som oftes ser jeg bare 4 poter i luften. Deilig å få en valp som virker så tilpass i bil.

Hun virker veldig trygg alle steder vi har vært til dags dato, og som retrivere flest elsker hun jo alle hun treffer ;-)

Ellers virker hun som en viljesterk lita frøken, men det er desverre jeg også – ja kanskje ikke så lita jeg da men desto vrangere så vi har hatt et par diskusjoner vi to og jeg tror jeg så langt har gått seirende ut MEN er rimelig sikker på at Cora kommer sterkere tilbake når det gjelder enkelte ting :-)

Kommer tilbake med oppdattering etterhvert som dagene skrider frem og mine gråe hår gror ;-)

Betty sovnet rolig inn i går, og ja hun savnes og vil nok aldri glemmes men jeg er også  utrolig glad for årene vi fikk sammen selv om de ble så altfor få………….

Betty var en hund som bestandig var klar og villig til det meste og ikke for å skryte så ble det noen bra plasseringer på stevner igjenom årene men det er hunden Betty jeg savner og kommer til å huske. Nå er jeg ganske innhabil men jeg tror jeg har noen med meg når jeg sier at en slik hund, med sine drifter og stabile mentalitet finnes det ikke mange av.

Tusen takk Betty for de årene jeg fikk sammen med deg, du skal vite at du vil bli dypt savnet her …… Men jeg håper hundehimmelen finnes og det finnes mange fine utfordringer for deg der ;-) For at du likte utfordringer finnes det ingen tvil om («,) Nå kan du få gå så mange og rare spor du vil uten meg på slep, du gode men rare skrulla mi.  Glad i deg ………