Archive for mai, 2010

Skulle gjerne vært der mye lengere, og lært mye mer av en dyktig instruktør og en virkelig flott gjeng med førere og hunder :-)

Vært på kurs i Hallingdal, og selv om terreng var litt kuppert for hektiske Betty og meg var det veldig mye å ta med seg når det gjelder spor. Alle hundene var gode sporhunder med høy motivasjon, og instruktøren kom med mange tilbakemeldinger som jeg kjøpte tvert ;-)

Betty har fått litt dop og gikk innbitt på – litt for mye spør du meg, så jeg var ikke helt fornøyd med all sporadferden hennes men dog var det mye jeg likte også. Hun ble utfordret en del, og ble nok sliten utover dagene. Men, hun satte helt klart pris på å f trene litt oxo ;-)

Vel hjemme søndag kveld var det nok godt å hvile ut litt et par dager, og onsdag var det julekvelden igjen for Betty ; hun fikk trene litt lydighet ….Og hun fikk være demo-hund til en bronsemerkeprøve * knis knis* Jeg følte nok at bronsemerke var riktig nivå for oss ….. det var mye rusk etter så mange mnd’s pause :-)

Ja ja, Betty er ikke storforlangende og var strålende fornøyd etter kveldens økt.

Vi får satse på det blir litt tid til trening denne helgen, men her pusses det opp litt og det tar også sin tid. Skal bli godt å bli ferdig slik at jeg kan flytte fra gangen og inn på soverommet igjen, men da må jeg først gjøre meg ferdig med det jeg skal slik at elektrikker og snekker får gjort seg ferdig…..  («,)

 

Riktig god helg alle sammen og takk for besøket !

Gerd & Betty