Archive for april, 2010

Ja, slik kan det gå ;-)

Vi kom forsiktog igang med trening igjen – Betty fikk faktisk rundere en økt ca 300 meter og var i det 7ende himmel tror jeg  selv om hun var veeeeeeeeeldig sliten på kvelden  («,) Ikke veldig god fysisk form kan man si etter en vinter på sofan :-)

Har oxo rukket noen få korte spor og jess – jeg er imponert over frøkna !  Om det ikke direkte var rolig tempo var i hvertfall Betty veldig behersket og jobbet bra i terrengskiftene. Pinner i sporet var heller ikke noe problem, ……de fleste gikk hun glatt over …..   ;- (

Men sist mandag måtte vi en liten tur innom dyrlegen desverre, det var en tispe som ikke likte Betty noe særlig og sa klart ifra hva hun mente … Ingen stor skade, men et lite rift v øre ble sydd og jeg tror Betty fikk rimelig vindt i beinet igjen. Jeg har ikke ofte opplevd at Betty har hatt vondt men noen dager var hun veldig rolig og klengete på meg. Så vi har tatt det rolig. Bare det å vært løs i hagen har gjort Betty halt på kveldene. MEN i dag har jeg fri – og store planer om et spor igjen ;-) Spor er gøy – heldigvis har også jeg fått sansen for det og Betty er ikke vond å be :-)

Ellers regner jeg med det blir lite trening i helgen – Vi bør nok ta det fortsatt rolig fremover.  

Dette var kort oppsummert fra oss – og til dere som skal på stevner : LYKKE TIL, og kos dere !!!

Hilsen Gerd & Betty