Archive for januar, 2010

og har nå gått over fra helt sykmeldt til aktiv sykmelding. OG aktiv er hun («,) Jeg er veldig glad for å se fremgang for all del men også ganske bekymret for at hun skal ta helt av og få tilbakeslag.

Denne uke har det ikke blitt veldig mye aktivitet, det pga jobbingen min men også for å prøve å roe ned litt igjen. Sist helg var vi på treningsområde en liten tur både lørdag og søndag. Mest fordi jeg hadde veldig lyst til å sosialisere meg litt igjen men Betty fikk også trene bitte litt og skal love hun satte pris på det :-) Søndag fikk hun en times tur i bånd etterpå og det ble nok i meste laget så søndag kveld var hun veldig rolig men ble ikke halt heldigvis. Blitt noen små turer denne uke og fått løpe litt løs, dog delvis under kontroll- dvs jeg har koblet henne så fort jeg har merket hun har begynt å jage seg opp :-)

Så selv om jeg er litt mye ‘hønemor’ og bekymret for at hun kan slå opp igjen skaden prøver jeg å løsne litt på båndet ;-) Og gleder meg til i morgen da vi kan nyte tur i dagslyset,  og eller muligens trene litt lydighet også …..? Det som er deilig med Betty er at hun er like blid uansett hva som skjer, bare det skjer noe :-)

Riktig god helg ønskes alle venner og bekjente – og til dere som skal på stevne : tvi tvi :-)

men er det bedring å spore ???????

Om jeg ikke kan se stor endring på Betty siden hun ‘bare’ avlaster venstrebeinet til daglig så øyner jeg et lite håp pga adferdsendring. Hun ‘klenger’ ikke like mye på meg, er blitt mer sin gamle jeg igjen. På godt og vondt ….Problemet blir jo at hun hopper og spretter som en valp og fort kan kne igjen få seg en skrell og vi er tilbake til utgangspunktet. Det er ikke bare bare å korigere en hund som er superhappy heller da …..

OG – med minus 23 grader bestemmer jeg at vi skal ta det rolig i dag oxo, i følge værmeldinga skal vi ta det rolig i flere dager ! Men til helga er det spådd mildere så kanskje det blir litt lengre en tisse-bæsje-tur da («,) Men bare kanskje….

Dyrlege og akupunktur i morgen – nå skal jeg sette meg på gulv og få igang litt blodsiruklasjon på Betty :-)

OK -Betty synes nok litt nærhet ikke å forakte i disse kalde tider – for i natt lå hun under dyna …. («,)

Og til dere som trener i kulda – jeg er imponert ( og vi litt misunnelig men trives veldig godt v ovnen også )

Gerd & Betty