Archive for desember, 2009

Bare en kjapp tur innom for å ønske alle venner og bekjente på 2 og 4

en fin og hyggelig kveld( les uten alt for mange raketter for de 4beinte) – og

GODT NYTT ÅR TIL ALLE !

Klem fra Gerd og Betty

DSCI0014

Snart klare for den store kvelden, har krydret ribbe og styret litt på i dag.Helt ferdig til jul er jeg da ikke, takket være en intens røyting på Betty så blir det vel en runde med støvsuger i morgen også :-)

Men julepynt er fremme og jeg koser meg med julen jeg da. Har heldigvis blitt mildere ute og vi har gått en tur i kveld. Håper det går bra, Betty halter ikke enda men desverre ligger hun bare i buret sitt og ikke sammen med meg i stua så kne er vel kke helt godt …. Stakkars lille  Betty . MEN hun var overlykkelig mens vi var ute selv om hun ikke fikk løpe løs (“,)

Betty er egentlig litt på slanker’n men det er vel ikke så nøye nå i jula ? Hun håper nok på noen pakker med godis, jeg tror nok det er noen godis til henne også for et par poser lukter det ifølge Betty veldig godt av :-)

Ikke ofte det er bilder her i bloggen, så da slang jeg like godt på et par stykker i kveld  -  selv om de er 364 dager gamle :-)

image

Riktig god jul !

hilsen Gerd og Betty

Hærli -snart jul ;-)

Og om jeg ikke har vasket gulv og bakt 7 eller 11 slag kaker så har vi båret inn ved. Ja, dvs Betty har lært ny jobb i dag :-) Båret ved fra skjul og lagt på trappa. Om det var den største hjelpen kan jo diskuteres det da, men da fikk hun litt oppmerksomhet ute og var sabla fornøyd for ellers skjer det veldig lite på hundefronten. Kun besøk hos vet’en og et par besøk hos moder’n er ikke nok til å stimulere denne frøkna ;-) Men tross alt er jeg imponert over hvor bra  hun takler inaktiviten for tiden.

Prøvde på en liten tur i dag men snudde e 500 m – det var for kaldt for meg gitt ! Nå er det -23 grader ute og jeg har IKKE tenkt meg ut igjen nå men vi får prøve en liten tur i morgen…..  Kanskje en by-tur ? Når ikke noe annet skjer kan vi vel prøve på by-sosialisering ? Bedre sent enn aldri, og hun er vel moden nok nå i en alder av 8 år («,)

Merker ikke den største fremgangen på venstre bakben, hun avlaster det tydelig fortsatt selv om jeg prøver å holde henne i ro mest mulig. Hun går løs i hus og hage og jeg prøver å følge med så det ikke blir løping. Men det er ikke lett å holde henne på beina……. Mens vi gikk hjem ( i bånd) gled og skled samt hoppet og spratt hun kanskje hver 3dje meter. Skal beinet få ro må jeg skaffe meg en bæresele og ha Betty på ryggen mens vi er på luftetur…….. Hørte jeg noen som lo ???  Noen som har en bæresele til salgs ? Helst rosa…..

 

Ellers har jeg begynt å jobbe igjen, deilig å komme igang selv om det er på aktiv sykmelding frem til jul. Dvs hvis jeg nå ikke er så heldig at det bryter ut en skikkelig forkjørelse da, formen har ikke vært god et par dager og nyser som besatt i dag. Og jeg som til og med har fått vaksine mot svineinf. hele 2ganger ;-(   Men satser på min vante flaks om at dette bare er falsk alarm og at det forsvinner raskt igjen :-)

Avslutter med å ønske alle en riktig GOD JUL !

Hilsen Gerd & Betty

Jopp, pr nå ser det ut som det blir laaaaang vinterferie på Betty og meg.

Vært hos dyrleger flere ganger i det siste, og pr mandag var hun friskmeldt mtp urinveisinfeksjon. Vel og bra det, men hennes kne er ikke bra :-(

Nå er hun blitt røtget i rygg, hofter og kne og ja veldig mye bra men helt klart en betennelse i kne. Dyrlegene trodde ikke leddbånd var røket men at det hadde fått en strekk som krever lang tids ro…. De kunne heller ikke utelukke skade i menisken men først og fremst skal Betty nå holdes i ro sammen med akupunktur og Cartrophen-spøyter i en mnd så får vi vurdere på nytt deretter. Dyrlege refererte til at folk ofte må være ute av trening i mange mnd så mulig vinterferie blir til både påske og pinse….?  Yes – overhode ikke noe problem å ta Betty ut av trening en lengre periode kan dere tro … NOT !!! Etter 3 ukers potekutt er hun nesten ikke til å være i hus med :-) Nå ja, jeg krysser fingre og håper det beste. Det er jo lov til å leve i håpet ….?

Og jeg håper jeg er i jobb igjen snart også, blir rimelig sløv og lei her hjemme. Hånd ikke vond, men lite brukbar og jeg følger legens råd slavisk ( nesten i hvertfall ) om å la hånd få ro og hvile. Når operasjon virker så vellykket ser jeg ingen grunn til å belaste den før tiden og kanskje ødelegge den igjen. SÅ husvask og kakebakst blir det heller ikke i år («,) Er’e så nøye a ? jula kommer lell den ;-)

Men nei, jeg er ikke ferdig shoppet når det gjelder julegaver, faktisk helt tom for ideer – og penger ( ref over ;-)) Men der ordner seg vel etterhvert – ha en flott førjulstid folkens og takk for besøket :-)

Gerd & Betty båndhund