Archive for november, 2009

hvorfor jeg er innom bloggen med nytt innlegg nå er jeg ganske så usikker på selv – for her skjer det lite :-)

Mandag var vi hos dyrlege / kiropraktor og joda det var en del ‘muffins’ i Betty’s rygg samt at dyrlege fikk mistanke om en betennelse …. Så da bar det rett ut for å tisse i boks, Betty altså ;-) Det viste feil ph og mere tull så prøver ble sendt til analyse og vi hjem med resept («,) Mandag kveld var det stor fremgang på frøkna, det var sikkert deilig å få løst opp i ryggen men så har det liksom stagnert…… Vi har ny time torsdag men som den hysteriske mor jeg er blir det nok en tlf i morgen mandag for å høre om resultater av prøvene er kommet ;-)

Så på hundefronten skjer det veldig lite, vi går en 15min runde et par ganger om dagen og på TV siste døgn er det bare mas om hvor lite aktivitet det er blandt folk om dagen og hvor helsefarlig og dyrt det er for samfunnet……* rødme rødme* ……Og helt riktig – jeg går IKKE tur selv da Betty ikke kan bli med ;-)

Hånd er fortsatt ikke vond men jeg begynner å bli litt lei av bandasjen, torsdag skal sting fjernes og det gleder jeg meg til, selv om jeg sikkert fortsatt må være forsiktig kan vel hånd brukes litt mer ( og jeg kan og virkelig bør vaske gulv …..?) Selv om jeg kjeder meg en del er det også litt godt med en ‘pause’. Nå strikkes det sokker og leses dagen lang ;-)

Regner ute gjør det – men inne har vi det bra !

Ha en fin dag og takk for besøket !

Det ble til at jeg trakk meg fra de siste 2 stevnene nå  i helga, Betty haltet litt på venstre bakben igjen etter fredagens tur så nå ringer vi dyrlege i morgen og tar det rolig noen dager til ;-)

Helt typisk dette, nå som jeg er sykmeldt og veldig god tid til å trene og alt kjeder meg veldig mye hjemme. Opererte håndledd torsdag, ble advart om at dette kom til å bli vondt men at jeg bare ville bli sykmeldt i 2 uker så jeg var ved ‘godt mot’ men ………Det er så mye motstridene meldinger ute og går. De som opererte meg sa at jeg ville bli sykm 14 dager fra dem og at jeg deretter skulle oppsøke primærlege. Det var ETTER operasjonen, jeg måtte regne med mange uker før jeg hadde full styrke i hånd igjen ….. Vræææææl   ? Jeg kjeder meg hjemme alt nå – men jeg har en jobb hvor jeg trenger begge hendene i drift … :-(

Nå ja, får trøste meg med at det ikke er vondt da, bare ganske klønete enda men det er jeg ganske vant med da- å kløne mener jeg med å få til ting ;-) I dag har jeg prøvd strikkepinner uten noen særlig god suksess så det er vel å lese igjen -Takk til Inger som har lånt meg mange bøker ;-)

I går var vi på runderingsstevne i Hønefoss Hundeklubb – Gratulerer til Anne & Emil som fikk Cert og 544 p. Jeg husker ikke alle poengene men det var et par opprykk og mye bra lydighet å se så gratulerer til deltagere og til brukskomiteen / alle medhjelpere for vel gjennomført stevne :-)

og ikke de store hendelsene skjer her :-) Forrige uke ble det faktisk flere jordespor -egentlig mest oppsøk som vi trente på da jeg har merket en snikenke  og økende usikkerhet hos Betty i oppsøkende. Hvorfor vet jeg ikke men de har blitt bedre synes jeg. Også her vet jeg ikke hvorfor de har blitt bedre annet enn mengdetrening ;-)

Mengdetrening ja- det skal vel være bra det men på Betty er trening motivasjonsøkende uansett hva vi trener så lydigheta tok jo helt av og jeg blir jo desverre bare lattermild av ‘valpen’ som bare spretter rundt og virrer ; jeg vil jeg vil men vet ikke hva jeg vil :-)

Så lørdag tenkte jeg at nå må jeg virkelig ta tak i problemet og få frøkna til å roe seg ned og konse litt. Møtte flere på treningsområde og fikk kjørt en god del lydighet.

Etterpå var vi 2 stk som kjørte felt ( samme sted som på sporstevne i okt) og det var jammen ikke lett ;-) Begge hundene jobbet veldig bra i feltet etter hva vi kunne se, og fant jo alle gjenstandene men ikke innen 5 min skal jeg love !!! Heller 5 min pr gjenstand ;-) Pussig  – hva er det med det feltet som er såååååå vanskelig ???

Søndag ble det 2 korte runderingsøkter på Betty. Men det som bekymrer meg litt er at Betty haltet på  venstre bakre pote etter aktivitet og jeg finner ikke ut hva det er. Etter kort tid i bevegelse er hun helt fin igjen og vi har nå tatt noen dager fri i tilfelle det er en strekk eller lignende og ser lite på henne pr nå. Håper det heles av seg selv for til helgen har vi kommet med på runderingsstevner. Jo, det blir lite trening mot stevne men jeg satser på hun husker hva det dreier seg om :-) Dette er de siste bruksstevnene i år og helt ærlig skal det bli litt godt med en konkurransepause ;-) Det går fort mot neste år nå …..

 

Ha en fin uke !