Archive for april, 2009

men vi lever da. En god del trening har det også blitt på oss. Deilig tid nå fremover, lange lyse kvelder og fortsatt lite mygg på treningsbanen :-)

Siden jeg har teflonhjerne skal jeg ikke utbrodere alt som har skjedd siste 3 uker, men vi har da fått gått noen spor og funnet ut at sporkondis er blitt borte med snøen, men jo masse bra å si om sporgangen til frøkna,  veeeel … helt til i går kveld da vi skulle ta et par oppsøk og et spor på 2-3-400 m eller noe sånt. Punkt 1 er jeg veldig dårlig på sporlengde, og punkt 2 så fant ikke frk Betty sporet engang i går :-( Etter å ha søkt frem og tilbake koblet jeg av sele / line og tok en røyk. Men jo, jeg måtte bare prøve sporoppsøk nr 2 ( heldigvis ) Oppsøk2 var på god skogsbunn og Betty slo tydelig på sporet og valgte rett vei men var fryktelig hektisk så sporet ble rimelig kaotisk. Godt det var i kjent terreng ellers hadde jeg nok blitt rimelig nervøs :-)

Rundering : Hatt noen økter og Betty går greit men noe rusk et det å ta tak i ;-) Startet i Fredrikstad lørdag og selve rundering gikk rimelig bra. Flott løype og Betty holdt kondismessig men sparte litt på kreftene med noen grunne slag, ingen vits i å bruke krutt der det ikke er fig mente hun. Endte med karakter 8,5.

Felt : Hm… der tror jeg de hadde glemt å legge ut gjenstander….. Hun jobbet etter hva jeg kunne se bra men fant INGEN gjenstander !!!! Hun fant riktignok en del fert, men mesteparten av det var nok merkebånd :-) Så dette stevne ga oss ingen poeng til NM skal jeg love. Var faktisk veldig fornøyd med Betty denne dagen, selv med 0 på fremadsending men det er jeg vel vant med :-) Neida, treninga i vinter har virket, nå hadde hun kontakt bakover til meg men ble aaaaalt for skeiv :-) Bedre lykke neste gang ? Har meldt på både Askim og Halden så jeg lever i håpet en stund til…..

LP : Etter Betty ‘dreit oss ut av konkurransen’ sist har vi startet et uoff stevne i klubben. Bortsett fra 0 på første øvelse var det noe bra. Reiste før stevne var slutt så husker ikke karakter. Mye bra men dårlig innkalling m stå / dekk og ble bedømt touch på hinder. Litt usikker på det jeg da, synes hun lå høyt over men pytt poeng betyr ikke noe. Det var ‘ekkelt’ å bli komandert rundt og god trening for meg.

Nesten fridag i morgen, og klar for en treningsøkt igjen, Betty virker i form og jeg synes trening av bruksøvelser er helt OK å sysle med for tiden. Hærli siden jeg synes de har vært veldig kjedelige før. Kan det komme av at jeg nå har helt gitt opp LydighetLydigheten ? Har jeg gitt opp den da ? («,) Jo, håper det !

Snart 1 mai ( årets flotteste mnd ? ) og mange stevner fremover, samt bar bakke og kanskje kanskje snart plante litt blomster ? Å, en deilig tid fremover nå, og håper også på mange fine treninger samt at veranda som forsvant pga snøras i vinter snart er på plass igjen…… :-)  Mye å se frem til, og veldig hyggelig du stakk innom bloggen en tur, hvis du holdt ut så lenge da….?

Ha en flott dag !

Gerd

Lørdag morgen : opp mange timer for tidlig, men jeg hadde jo meldt på stevne i Fredrikstad.  Veldig motivert for en hel dag ute i deilig vær dro vi nedover. Hele 16 påmeldte i Elite, men med 3ringer/ dommere regnet jeg med dette ville gå raskt og greit. Ingen store ambisjoner på egne veier da a ) Betty virket som hun hadde litt problemer m ryggen og jeg følte meg veldig rusten på stevne-situasjoner men håpet på en god gjenomkjøring («,)

Kort fortalt : Fri v fot ; bedre enn forventet faktisk, 8,5.

Manekeng 8. ( bra fri v fot rundt kjegler men Betty datt veldig ut da hun oppdaget vår treningskompis i naboringen ; Mamma mamma – se der da ….. ser du dem ikke ? se da …??) Jeg begynte å smile for hun ble virkelig rar i blikket :-)

Innkalling : 7,5 Relativt bra ståmoment men veldig dårlig dekk… Isj da, stakkars hund.

Ruta ;  Den dreit Betty i, i ordets rette forstand !!! ;-(

JA – ¨Betty var uten tvil stevnes dritthund…… :-) OG jeg hadde prøvd å lufte 10 min før vi gikk i ringen men da hadde hun ikke tid…..

Men fra spøk til alvor: Jeg fikk kjørt apportdirigering etter ruta, takk Eriksen og er veldig fornøyd m Betty på stevne, og det jeg sliter mest med ( fvf og manekeng ) gikk jo bra ?   Var hos kiropraktor etterpå og fikk løsnet opp noe rusk bak ved bekkenet samt noen små låsninger. Tror nok dette kan ha plaget Betty noe, Kristin fikk ikke jobbe i fred men Betty prøvde å undra seg behandlingen. Men søndag virket hun i veldig form igjen :-)

Søndag : HIPP HIPP HURRA – vi fikk rundert igjen ! Hele 6 slag tror jeg det ble på første økt ….. Men da hang tunga på Betty og svetten rant på meg ;-) Neida – det er IKKE bart i skogen men fryktelig tungt å trene !

En god del rusk å ta tak i på runderinga skal jeg love, så håper det blir fort bart og mange muligheter for  trene før 25 april….

Men nå må jeg avslutte for dere som har orket å henge med så lenge, jobben kaller, og grunn til jeg skal så tidlig i gang i dag et at vi skal trene etterpå :-)

Ha en fin dag og takk for besøket  :-)

men vi holder da hode over snøen enda :-)  Bilen går som ei klokke ; frisk og rask ( og neida, ikke fått fartsbot igjen- det har jeg IKKE råd til etter siste reprasjon ….) Har håp om at snoen forsvinner om noen uker så jeg kan få aktivisert noen snekkere til  sette opp veranda igjen :-) Joda, ser lyst på fremtiden ….tror jeg ….?

LP-Stevne i Fredrikstad forstkommende lørdag, og kan ikke fatte hvorfor jeg meldte på :-) Etter kurset med Hege ble jeg obs på hvor rustne vi er – tja vi er vel litt feil. Betty gjør det hun skal hun dog med noe ‘slæk’ intensitet ( noe stiv i kroppen om dagen ) men huff hvor mye rart JEG gjør ….?!?!!  Stakkars hund som må holde ut m meg («,) Men hun er nå sååå god og snill hun da :-)

Ellers gleder jeg meg virkelig over disse varme dagene med masse sol ! Har et stort håp om at mye snø forsvinner slik at vi snart får rundert litt igjen…… Meldt på rundering i Fredrikstad 25 april og vi har ikke trent siden nyttår ……  Skal ut å sjekke forholdene i morgen, og kanskje et lite spor ? Så nemlig ei stripe langs veien som var bar og der får jeg nok lagt  et 300 m langt spor. Holder nok det for oss gamle :-)

Men nå skal vi kose oss på sofa , og ønsker dere en flott helg !

Gerd & Betty