Archive for august, 2008

og ble ingen braksuksess for vår del :-) Vi havnet på 11 plass i år.

NM i brukshund ble holdt i Skien, teknisk arrangør var Grenland Hundeklubb og fra mitt syn var det et vel gjenomført NM – og med flott ramme rundt. Vi ankom fredag ettermiddag og alle deltagere hadde et lite tog i Skien sentrum med musikk-korps som ledet ann. Overnatting var rett i nærheten av en flott stadion hvor lydighet og felt ble holdt. Eh, feltet lørdag var faktisk i en skibakke. Morsomt, helt åpent,kort gress men bratt oppover for hundene.

Jopp, vi startet med fellesdekk og felt lørdag. Fant 3 gjenstander på feltet før tiden gikk ut, mange fant faktisk langt færre.

Rundering var ca 2 mil unna, og der var vi igang rundt kl 15. Hadde hørt rykter om ei fin løype, noe det også var. Vår rundering startet veldig bra, fin flyt og samspill. Betty gikk som en dronning verdig og fant de 2 første fig fint på overvær og veldig bra påvisning. Alt virket perfekt og vips så jeg hun fikk fert av siste fig…. MEN den gikk hun utrolig nok over ….. Shit……. !!!

Apell var grei nok, vi gikk den rett etter runderingen så hun var nok litt ‘slakk’ . Har masse poeng å hente på lydigheten og etter dette stevne fikk jeg også motivasjon til å trene mer :-)

Men i kveld ble det ingen trening på oss- deilig med en kveld på sofa også. Vi kommer sterkere tilbake ! Planen er å starte igjen i rundering om 3 uker, selv om jeg nå skal senke skuldere og nyte livet og ny jobb så er jo jaget om NM-poeng til 2009 igjen igang ……

Vi bøyer oss i støvet og gratulerer årets NM-mester i rundering : Jørgen Stiansen og Monika Tegler i spor. Resultatliste finnes på http://www.norsk-brukshundsport.no/

Så  er NM i Lydighet over,hvor vi havnet på en 13 plass. Som jeg skrev i siste innlegg forventet jeg å havne rundt den plass men synes ikke vi gikk et optimalt løp :-) MEN når det er sagt skal det også sies at Betty virket veldig sliten før siste seksjon søndag ! Jeg klarte å nappe fra henne kongen 3-4 ganger på oppvarming og for dere som kjenner Betty vet dere at det ikke er lett («,) Vel, hun gjorde det hun skulle feilfritt, men i dårlig tempo så poengene uteble. Uansett, dårlig løp søndag – jeg er fornøyd med jenta jeg og vi fikk 2 stevner uten 0, og vi ble nr 13 i NM. Og time hos ‘vår’ eminente kiropraktor tirsdag :-)

Men egentlig har jeg ikke tid til å sitte her og skrive,VI SKAL PÅ TUR IGJEN SNART

Støvler er pusset og klare, men det er ikke jeg….. NM i Bruks går kommende helg i Skien og vi skal starte rundering lørdag. Gruer meg litt til dette, føler meg IKKE klar :-) Blitt alt for lite trening siste uke, og ja Gøril, ‘arbe er oppskrytt ‘ («,)

Men kan jo håpe at det gamle ordtaket gjelder enda : en dårlig generalprøve gir en bra ….? tja si det – hva gir det ? hm…. jern-teppe…husker ikke hva ordtaket sier engang nå :-) hi hi – lover bra ? med jernteppe og hjernecelle på ferie alt FØR jeg har pakket koffert ? ja – kanskje hjernecelle alt er på tur til Skien ? Hups, får finne frem noe mer enn støvler jeg også og komme meg i bil …..NM – her kommer vi………..

Ja- vi kom med til NM-finale i Lydighet også i år :-)

Kort fortalt var det kvalifiseringsstevne i går, 45 påmeldte (tror det var 44 som startet) og vi hadde startnr 24. Konkurranse ble fordelt over 3 ringer og det gikk veldig raskt når vi endelig kom igang.

Vårt løp gikk bare sånn passe, jeg ble for sløv i forhold til hva jeg hadde planlagt i midtre ring og poengene raste så da jeg var ferdig regnet jeg med at løpet var kjørt til NM- finale. Havnet til slutt på delt 14 plass med 254,5 p.  Så vi skal på tur igjen i dag :-)

3 stk til fra klubben startet i går men fikk med seg en null eller annet tull så desverre ingen finale.

Derimot klarte Gondola og kvalifisere seg til NM i agility så vi sender mange gode ønsker til dere :-)

Personlig og reelt har jeg ingen forhpninger om god plassering i dag, men på den andre side er jeg storfornøyd – vi klarte å kvalifisere oss og kan ikke bli dårligere enn nr 15 i dag :-) ;-)

Så kryss gjerne armer , bein og poter for oss i dag – alle gode tanker mottaes med stor takk ! ikke nervøs enda, men mulig det dukker opp noen sommerfugler når start nærmer seg…. Det er noe spesielt å gå i den store ringen …… («,)

hopp og hei – hilsen meg, og selvfølgelig Dronning Betty  ;-)

Jippi mange ganger faktisk ;-) Har jo skjedd en del ting de siste ukene, men nei oppdattere blogg har jeg ikke gjort så  dette kan jo bli et langt innlegg…..

Hundetrening har jeg derimot fått tid til – noe frøkna ikke er lei seg for :-) Kommer fra rundering nå, og frøkna var en drøm i dag. Lydhør og samarbeidsvillig selv i kjent løype.

Lydighetstrening går også bra om dagen, vel på vårt nivå i hvertfall. Skal starte NM-kvalik førstkommende lørdag, og gruer meg ikke ……enda….. («,) Forventer ikke at jeg kommer i finale, men innrømmer jeg har et ønske om det igjen. Hvis ikke satser vi på ny runderingsøkt :-)

Startet lydighet i går faktisk. Med 0 på felles-sitt ( førerfeil) og 2 ekstra komandoer på hinder ble det 252 p men er veldig godt fornøyd. Målet med starten var å gi Betty et ‘morsomt’ stevne så jeg jublet og roset mye mellom øvelsene – og fikk ikke rødt kort ;-) Satser på flere LP-økter kommende uke også -håper jeg får tid og energi til det  -SELV OM JEG HAR FÅTT NY JOBB !!! JIPPI JIPPI !

Tror jeg har vært kjempeheldig nå, har fått jobb i 50% stilling som salgsfremmer og vært med en uke på opplæring så er jo ikke veldig godt kjent enda men tror dette må være midt i blinken for meg så får tiden vise.

tja, det var det – hengt med så langt ? Takk for besøket og ha en flott dag og eller kveld. Jeg skal styre litt videre her hjemme – jeg skal nemlig på jobb igjen i morgen («,) hi hi

gerd