Archive for juni, 2008

Dagene forsvinner, og ikke vet jeg hvor tiden blir av :-) Men merker godt at dronninga i huset her kjeder seg om dagen, blitt lite trening på frøkna ….Men rukket et par besøk hos dyrlege siste uke da ! Det begynte med et stikk eller noe sist mandag  som endte opp i en kjempehevelse og betennelse rundt en negl. Billig morro, en liten sjekk hos vet’en og noen rosa piller på apotek  så var tusenlappen svidd av ;-) Nå sist mandag var det planlagt vaksine, og mens dyrlege sjekket pote så oppdaget jeg våt-eksem ….! Ja ja, underlig at en hund uten pels kan få våteksem i disse tørre dagene men …. Litt salve så gikk det fort tilbake.

LP-stevne ja ; kunne bli gøy siden vi faktisk IKKE hadde trent rute, neseprøve og slike avanserte greier på kjempelenge – og dagene for stevne var hun jo halt ! Vi prøvde, og hun gikk helt optimalt av hva hun kan tror jeg. Fri v fot ; en litt skjev sitt og fikk 9,5 .Manekeng 9, ruta 8 pga dobbeltkomando, og så kommer de øvelsene vi  taper poeng på, MASSE trekk fordi Betty slår av tempo inn, og her har jeg et trenings-problem, HVA ønsker jeg ?  En hund som kaster seg inn, kanskje støter og havner skjevt eller en hund som sanser seg og setter seg rett på plass ? Hm… frister ikke med 30 kg i full fart rett i knea og gjerne med en tungapport på 4 kg dinglene i munnen ? Nei takk tror ikke det – vi får heller klare oss med mindre poeng og godt sammarbeisklima («,)  Igjen, det viktigste er at vi har det gøy sammen- og lørdag var det virkelig gøy å gå i ringen.

Klubben har engasjert ekstern instruktør fremover og første kurskveld i går. Kjempeinspirernde – så jeg måtte faktisk trene bitte litt etter vi kom hjem i går kveld også. Så kl 23 trenet vi hopp over hinder og fri v fot ute i hagen her :-)

Planer fremover ; Pri 1 er å bli kvitt min forkjørelse, trene massse bruksøvelser, rydde hus, skrive div referater ol på pc, bruke opp kommende feriepenger og ha det fint :-) Men tviler vel på jeg rekker så mye jeg hadde tenkt før ferie…. ? Klarer sikkert å bruke penger, håper jeg rekker å trene en god del også siden det er stevne i Larvik til helgen. Betty har gått veldig bra på de siste stevnene vi har vært så krysser finga igjen for et bra resultat. Tenker ikke egentlig på høy poengsum, men for at vi skal fungere sammen i ukjent løype / terreng. Gleder meg ! 

Og uka etter er det kurs på Sølen, gruer meg ikke til det heller skal jeg love deg.  Men selv om det ikke blir oppdattering på noen dager her merker dere vel ikke noen forskjell, jeg er jo ikke den kjappeste til å oppdattere blogg, men desto flinkere til å lese andres blogg. («,)

Takk for besøket, og god  sommer :-)

g

og siste uke har det blitt lite trening med Betty men desto mer kos i solen på meg («,)

Sist helg var vi på stevne, Runderings-stevne hos Horten og Holmestrand HK. Benytter andledningen og takker for et bra gjenomført stevne fra deres side ! Her kan dere også lese mellom linjene at det IKKE var vel gjenomført fra våres side ;-)

pr nå husker jeg ikke poengsummene, – det vil igjen si at de var lave …… Begynte med lydighet, noe jeg faktisk passer Betty bra – men dog gikk det til h…… Og det begge dager selv om jeg hadde henne litt mer under kontroll søndag. Rundering lørdag gikk vi over en fig, som lå i en yttersving vi dekket dårlig men bikkja begynte virkelig å gå tom for krefter i varmen og jeg valgte å ikke sende opp igjen i område. Dumt valg, men på siste slag var hun skikkelig sliten ;-) Felt gikk som en drøm, og må innrømme jeg ble paff ved karakter 8 da. Dommer mente hun hadde skrudd av nesa i 2,5 min etter levert gjenstand nr 2, og gått spor ( til og med bakspor – og pellet gjenstand i midten av sirkelsporet …?)

ja ja, søndag – ny dag ny mulighet. Lydighet gikk noe bedre, fikk i det minste poeng på alle øvelser men for et skreppe-skinn ….. Dekk og bli på innkalling er for pyser…. Begge dager REISTE hun seg rimelig raskt etter jeg hadde forlatt henne …Sto klar og ventet hun :-)  Felt : mistet 1 gjenstand og fikk 8. Rundering : Samme løype som lørdagen, og Betty HADDE lært noe fra dagen, og gikk vesentlig mye mer behersket ut fra start og dro ikke ut på laaaaange slag ! Faktisk er jeg veldig fornøyd med runderingen, og for en varme !!! Selv oppdaget jeg 2  grunne slag men dyret hadde nok full kontroll over terrenget. På første figurant dro hun meg ut på en liten sigtseeing i område før hun påviste fig.,noe dommer ikke satte  pris på. Han likte heller ikke måten jeg disponerte hunden på midtlinje heller så vi fikk karakter 7…

Vel, det viktigste er vi fungerte sammen som et team og at jeg liker måten vi trener på ;-)

I går kveld jeg  på sommerrevy i Hønefoss og trimmet lattermuskler !!! For en gal ( og god) gjeng…. Det eneste jeg kan si er at dette er vel verdt et besøk ! Gjerne flere ganger, det skjer så mye mimikk o.l at selv i helt edru tilstand er jeg sikker på jeg ikke får med halvparten («,) Avsluttet et hyggelig lag med middag ute, men noen skikkelig bytur ble det ikke. Pingla dro hjem 23:30 («,)  Same as last year…..

Kvikk og rask i dag, og *hosthark* klar for trening igjen …. Lydighet i steikende sol ! Dyreplageri ? tja – jooooo men vi på 2 bein får vel heller ikke fri selv om det er varmt ? Bruksappel, fremadsending, kryp og hals først – VARMT for både meg, Betty og 2 stk hjerner…..OG JA – du tippet riktig …..fremadsending ….gr……….   :-)

Hopp : vi snakker om noe hyggelig – avsluttet dagen med felt i høyt gress – noe som gikk kjempebra !

OI, skal starte lydighet til helga jeg….. Hm, burde vel sikkert trent på de øvelsene istedet ? Knis – noen må bli listefyll også («,)

Takk for besøket, og fortsatt god sommer :-) Ønsker meg et par netter med regn pga tørke og skogbrannfare, men fortsatt sol og sommer ! Enig ? Og snart er det feeeeerieeeeeeee