Archive for mai, 2008

selv om det er utrolig 1 mnd siden bloggen er blitt oppdattert. Mye har skjedd på godt og vondt, men det er blitt lite spor-trening på oss ;-)

Er jo kjent for å være ‘kjærringa mot strømmen’ jeg da så tar det negative først (så blir vi ferdig med det, og kan kose oss med det positive) Er fortsatt sykmeldt, og venter oppsigelse fra Norske Skog tidlig neste uke på dette grunnlag. Fikk varsel om oppsigelse forrige mandag og har siste uke desperat prøvd å selge min leddgikt men potensielle kjøpere venter på seg desverre …..  :-(  Noe annet som burde vært positivt er at jeg har begynt med funksjonsvurdering / jobbtrening på en ekstern bedrift. DET er positivt i seg selv, men det kjedelige er at jeg orker så lite…… Sliter nok noe med å akseptere at jeg ikke klarer å jobbe fullt desverre, men det går seg vel til etterhvert ?

Sånn, ferdig med sutring og over til det positive :

onsd 7 mai startet vi LP på Ekeberg, NBFK hadde igjen et flott stevne og jeg og Betty stilte til start – OG det gikk kjempedårlig ! :-) 3 øvelser var jeg fornøyd med, Ruta, avstandskomando og apportering med dirigering ….selv om det ble en sterk og  klar 0 Betty virket heeeelt uengasjert, hun gjorde stort sett det hun skulle men helt uten gnist. Det samme skjedde på våren i fjor også, hm…. ? Oppturen kom helga etter på runderingsstevne i Fredrikstad. Da gikk hun som en drøm, men gjorde litt mye ut av ei kasse i runderinga så endte opp med 6,5 der. Og med 5 p felt ( 2 gjendstander ) var håp om  NM-poeng utenfor rekkevidde ;-) Appell gikk veldig bra, men noen småting gjorde at vi fikk mange 7’ere. Det positive er at Betty var engasjert !!!  Fornøyd m 474 p ??? hm…

Hadde så et par treningsøkter med rundering hvor jeg prøvde å provosere frem feilmeldinger på skjul men neida, Betty oppføre seg eksemplarisk og gikk faktisk veldig bra. Gøy for meg å få lov til å være med på laget når FrkVetBestSelv runderte  («,)

24 mai Kongsberg ; Rundering gikk som en drøm !!! Alt fungerte hele veien bortsett ifra et slag som ble kjempefeil sendt hvor jeg tok henne inn og sendte opp igjen. Fikk 9,5. Felt ; sekundene var på vår side denne gang, 4 gjenstander og karakter 10. Og så kom det vi ikke kan….Apell ; Masse bra men selvfølgelig en 0 p fremadsending ;-( Jeg var ikke kjapp nok med dobbeltkomando, det har jo gått såååå bra på trening nå.) Snufs. Men vi vant klassen med 571,5 p

25 mai ; Ny dag – nye muligheter ? Opp i otta, og med mamma som sjåfør duret vi til Halden. ( jeg tråkket over dagen før så rimelig usikker på om jeg kunne kjøre /starte men en svensketur trengte vi da beholdning av røyk og svenske kjøttbullar var faretruende lav ) Annkom stevneområde i strålende sol kl 8 og fikk vite vi skulle starte med fellesdekk, felt, apell og rundering tilslutt.(dette tror jeg er en perfekt rekkefølge forBetty ) Jeg fikk startnr 8 og en slapp start på dagen. Kjempeflott, men det kom til å bli VARMT utover dagen. Betty var eneste hund som fant alle gjenstandene i felt og med god tidsmargin denne gang så starten var bra :-) Men anså NM poeng som utenkelig her da start nr 1 kom ut av runderingsløypa og fortalte det var en fin men krevende løype både for hund og fører ….. Joda, tenk positivt og bla bla bla men jeg liker også å være realistisk ! Og taktisk lur og god på å disponere hund og dekke terreng har jeg aldri blitt beskyldt for å være («,) Gledet meg til rundering, anså dette som en ren trening i ukjent terreng for oss. Starten gikk bra, vi fikk fin flyt innover og rett før 50meters-merke ble vi stående og vente på Betty. Og vi ventet. og ventet leeeenge (dette også ifølge de som var med på midtlinje) Og jeg begynte å bli veeeeeldig bekymret; både for minuttene som gikk og for lang påvisning ! Betty hadde meldt på fig nr 2 som satt på rundt 350 m (?) Min lengste tur – jeg har jo ikke kondis til slikt …… VRÆL  !!! vel tilbake med fig’en runderte vi videre, og fant 1ste fig også. Stressa videre, tenkte fryktelig på tiden ( har 25 min totalt å bruke). Ved 300 meters merke fikk jeg igjen kontakt med min lille hjernecelle og prøvde å tenke. Kjente meg igjen etter påvisning, kunne vi ha hentet inn  siste fig og ikke nr2 ? Hm,,,? Hmmmmm…. shit…Nå forsvant Betty igjen….. Jippi, hun hadde fått fert av siste fig ;-)

På tur inn med siste fig var jeg faktisk ganske fornøyd, det hadde da ikke gått så ille ? eller ? Innrømmer klart at jeg ikke hadde full oversikt over løpet, og var spent på tilbakemelding fra dommer Kildebo. Utrolig men sant ; Vi fikk dagens 10’er !!!

ferdig summert ble dette 611 poeng og med et snitt på 582 håper og tror jeg at vi er kvalifisert til NM i august.

Tror jeg svevde resten av dagen, burde vel si stakkars mamms som måtte høre på lykke-rus-tøvet mitt på hjemveien men det gjør jeg faktisk ikke – hun var minst like glad som meg tror jeg ;-) Det var like før hun begynte å ordene overnatting for oss i Skien til august («,)

tja -dette for være nok selvskryt for denne gang. Til helga er det nytt stevne – og nye muligheter. Tiden vil vise om vi er inne i en god periode nå, eller om jeg lander med et brak da ;-) hi hi, jeg skal i hvertfall satse på dobbeltkomando på fremadsendinga («,)

ha en fin dag, og legg gjerne igjen en hilsen så jeg oppdager du har vært her …..?