Archive for mars, 2008

og her har skiene ikke blitt brukt ! (les: de skiene jeg ikke har ;-) ) Men vi har da vært masse ute i frisk luft, runderte torsdag,lørdag og søndag. Torsdag kjørte jeg ukjent oppgave, i ukjent terreng og det gikk i kryss og gevær fr jeg vel si ! Betty gikk over 1ste figurant som satt helt i starten og vind sto ‘feil vei’ .OK – dårlig unnskyldning, som fører burde jeg sørget for  dekke starten bedre ;-( Resten av løypa gikk heller ikke perfekt, så sier ikke mere om det ! Fredag ble hjemmedag, vi hadde planer om  trene men slik som det snødde på morgenen tok vi like godt en fridag. Lørdag var vi i kjent løype på Prestmoen og huy hvor det gikk ….. Den er veldig åpen og fin, og Betty løp som en gal. OK, faktisk mye bra men hun fikk fig i nesa og jobbet skikkelig lenge før den ble lokalisert. Figurant lå på motsatt side og langt frem i løypa og prestmoen er kjent for vind som snur hele tiden. Ved funn av fig. kom det desverre et par halsmeldinger også. Hm…. Det har i det siste kommet noen halsmeldinger ved funn når hun er for heit….

Avsluttet dagen med felt, 6 gjenstander som gikk bra hvis jeg ikke husker feil. Treningsdagbok – hva er nå det ? ;-) Helt på tampen et felt til med bare 2 gjenstandet ute i hvert sitt hjørne, hvor jeg belønnet med skikkelig julekveld på begge gjenstandene. Håper Betty husker felt er gøy til helgen nå. (Runderings-stevne i Sandnes)

Stevne ja, her er løpetid i farta så håper vi likevel får være med ……? For lørdagens rundering lovet godt ! Betty gikk virkelig godt, tja ikke mye si når alt gikk etter boka ;-)  

Så var det påskeløfte da, Lydighetstreninga altså. I morgen……… For i dag har det kun blitt en tur, men i morgen er påsken over for dette året !

(«,)

Denne bloggen skulle jo egentlig handle om hundetrening, men det ble ingen trening eller tur på frøkna i dag…. Jeg hadde et par ærend i byen, og skulle en liten tur på Rema 1000 men for en galskap …….  ?  :-)  Blir både lattermild og matt av slikt kaos jeg ! Har nå fått nullstillet meg så det blir en liten rusletur langs veien her snart. Deilig med lysere kvelder !!!

Tja, trening ja – hvem er det ? Vi har rundert flere ganger siden sist bloggen ble oppdattert men lydighet har det blitt så som så med desverre. Har jo hatt planer om å trene lydighet men er det ikke det ene så kommer det noe annet i veien ( prioritering kansje ,….?) Vel, de siste onsdgene hvor vi pleier  trene i ridehall, har det vært møter e.l. i forbnnelse med jobb og jeg har prioritert disse møtene. Men, papirmaskin blir stoppet desverre. Så da er det bare vente og se hva som skjer mtp jobb fremover…Kanskje jeg får veldig god tid til å trene snart ? Hm, det er vel ikke drømmesituasjonen og ikke blir man vel heller rik av det så håper å unngå det !

Påsketur ; joda vi skal nok på påsketur vi også men ikke veldig langt,- vi satser på rundering i lavlandet og kanskje et lite spor hvis det er terreng til det :-)

Og så et lite ‘påskeforsett'; Jeg skal bli mye flinkere til  å trene lydighet etter påske ! Tror jeg skal klare å holde det også, for i vinter har det vært minimalt LP-trening pga lys og underlag. Så selv om det fortsatt bare er mars ønsker jeg våren velkommen og  GOD PÅSKE til dere alle !

;-)

å fortelle for tiden, dagene går så altfor fort nå som jeg endelig har begynt å jobbe litt igjen.(Og jeg måååå jo strikke litt også ;-))

Ukene går sin gang, sist helg ble det en dag med rundering igjen. Betty var vel motivert og gikk i sin egen verden igjen ;-) Neida, klager ikke- deilig med en hund som går og går, men det hender det går litt i hyttoggevær men det er jo slike økter man kan jobbe med. Hadde jo vært fryktelig kjedelig om alt gikk etter planen også ? Utfordringer er til å overvinnes («,)  I morgen skal vi i ny ukjent løype – gleder meg !

Har vært hos kiropraktor med Betty også, der var det noen låsninger rundt omkring som jeg håper hun greit blir kvitt. En treningskompis mente hun hadde et mye bedre ganglag på dagens trening og på hinder virket det som hun brukte ryggen godt i dag !

Ja, jeg hade jo ikke mye å fortelle så avslutter nå med å si GOD HELG  («,)

Gerd & Betty