Archive for juni, 2007

buster06.jpgMå jo ha bilde av ett skikkelig dyr også. Hilsen Admin

men streiket i dag på mens jeg var på tur til byen for å gjøre siste innkjøp før ferien :-( Bilen fikk en liten tur bakpå planet til Falcken-bil og står for tiden godt parkert der. Men for en service de viser, så trolig blir bilen klar i løpet av morgendagen og ferien er reddet bortsett ifra min økonomi ….. Jeg burde heller søkt meg sommerjobb et sted det er godt betalt, men prøver å fortrenge den biten !

 

Får heller tenke på noe positivt i dag, som feks siste trening vi hadde i klubben :-)  Alle hundene fungerte bra i varmen og slenger med et bilde av Arwen og beina til Andreas som trener på kryp. Gikk bra på trening,men ikke på siste stevne de startet….

Andreas lanserte tanken på ‘klipp og lim’ dvs samle poeng fra forskjellige stevner og samle de beste på et skjema – det hadde vært noe det :-)

Men siden det bare er en drøm får vi heller trene litt :-) Været er flott, og for å koble av litt tar jeg meg en tur ut, regner sikkert med at min lille frøken belger blir med på det !

ha en flott kveld – og satser nå på at det ikke blir flere oppdatteringer før vi er tilbake fra kurs ….under forutsetning av at bilen blir klar i morgen da …..

Hææææærlig, endelig ferie !!!

Trenger jeg å si mer ? Jeg gleder meg som er barn til nesten 14 dager fri – og i dag er det meste  ordnet slik at de neste dagene kan bli litt late før bilen pakkes og avreise til 1 uke på brukshundkurs, NBFK’s Sølenkurs igjen.   eh…velkommen innbrudstyver ….nå vet dere hvor lenge huset blir ledig :-)

Helsemessig virker Betty i fin form, og humør er på topp – hun er veldig flink til å mase i hvert fall om dagen men trolig blir det rolig i kveld i det minste – hun har blitt vaksinert og det reagerer  hun litt på  :-(

Betty virker i storform for tiden,  en del på LP-trening virker bra, veldig kvikk og rask så nå gjelder det å få det til å klaffe på et stevne også da …. Har meldt et LP stevne på 7 juli så da får vi se :-)

værre står det til med trening av noen bruksøvelsene der hun bør være litt rolig og sanset … hm…. ja ja, lenge til neste bruksstevne – den tid den sorg, jeg gleder meg nå over ei frøken som er ‘happy’

Dagen i dag har vært lang nok,så dette blir heller ikke lange fortellingen, jeg brukte litt lang tid på å lese andres blogger og det tok tid da det er mye intr.venner og bekjente skriver :-)

ha en fin dag, og takk for du stakk innom :-)

I 2 dager nå har det vært nydelig vær her, og dagene har vært  benyttet utendørs  med litt hundetrening også. I går gikk vi spor, ifølge noen dyktige hundefolk var det mye å ta tak i der, men jeg var superfornøyd – det beste sporet vi har gått på leeeeeenge ! Men , hm….. jo jeg er enig i tilbakemeldingene da :-)

I går fikk jeg endelig plantet ut litt blomster i hagen også, samt kjøpt meg en flott stamme-fuksia som står ved inngangsparti. Lurer på hvor lenge den blir stående før den blir løpt overende av en belger på jakt etter et eller annet …? Bare det spirer og gror litt til nå skal jeg komme med et bilde eller to av hagen :-?

I dag var vi på LP-stevne igjen…… Jeg synes det begynte bra med fri v fot men fikk ‘bare’ 8. Pytt tenkte jeg – Betty fulgte bra med så jeg var såre fornøyd. Var også fornøyd med tempo til fremadsending og apport med diregering  men så glapp det ….  Tempo og intensitet manglet totalt selv om hun gjorde hva hun skulle. Hun suser mer eller mindre rundt i sin egen verden og vet utrolig godt at hun er min ‘Drømmedame’ uansett når  vi er ferdig.  Hm…. men utrolig nok touchet hun ikke hinder i dag da,men måtte svime litt rundt omkring før hun hoppet  tilbake :-) Ja Ja, har i det minste fått masse å trene på ! Havnet til slutt på en 6 plass av 17 startende, med 253 p