Archive for mai, 2007

Ja tiden går …3uker siden blogg ble oppdattert og en god del har jo skjedd da :-)

Betty  er heldigvis i form igjen, men kjeder nok vettet av seg nå om  dagen. Jeg har fått senebetennelse i fingre/ arm og rimelig klønete og rolig om dagen. Håper det går fort fremover så vi kan trene litt selv om jeg ble sykmeldt en uke. Planen var å starte LP førstkommende søndag, men….time will show. Jeg  kunne gjerne tenkt meg å starte, trenger virkelig rutine på stevner merker jeg :-)

12 mai startet vi rundering og må vel si det gikk bra, selv om jeg gjerne skulle ønsket litt mere poeng på felt og appellen… Nå er det bare  å håpe vi har nok poeng å komme med til NM !

Hinder ser ut til å være den store bøygen, nå berørte hun hinder begge veier, jeg vet ikke om jeg skal le eller grine, gode tips taes imot med takk !

Blir en kort  oppdattering i dag,vil ‘spare’ hånd mest mulig,for dette var kjedelig skal jeg innrømme-stor sympati med alle som feks må gå med armen i fatle i mange uker….! Så stakkars meg – jeg tusler tilbake til sofa og mereTV-titting !!! («,)

gikk ikke helt etter ønske men dog er jeg mere fornøyd i dag enn søndag. Betty er nok ikke helt i form men virket mere våken og opplagt i dag, men jeg tullet det til så vi mistet en god del poeng der … :-)

Mistet sitt-momentet på manekeng( endte m karakter 6), dekket hund utenfor ruta og fikk en soleklar 0 ! sjerpings må til. OG selvfølgelig måtteBetty touche hinderet – det er blitt en klassiker …hm……

Ellers hadde  jeg en flott kveld, min mor var med på sitt første LP-stevne og jeg tror hun også koset seg godt. Koselig med selskap på tur så håper hun blir med flere ganger. NBFK avd Oslo og Alershus  hadde som vanlig bestilt flott vær og arrangerte et flott stevne ! Vi kommer tilbake neste år :-)

Vi har nå  hatt to rolige dager,og lurer på om jeg ikke skal ta en tur på trening i kveld og leke opp Betty litt til i morgen hvor det igjen er nytt stevne.

Av erfaring blir Betty mere ivrig jo mere trening hun får,  så da kan det velvære lurt med en liten tur i kveld selv om formen min ikke er helt topp.Men frisk luft skader garantert ikke heller etter en dag innendørs  :-(

Tusen takk til webmaster som har jobbet masse på bloggen i dag og fikset bilder mm for meg, håper jeg blir tilgitt for at jeg har knabbet dem fra andre -men er ikke veldig god på å ta bilder av meg selv…. ;-)

I morgen eller torsdag skal jeg se om jeg får lagt inn noen resultater fra stevnene i år, så evt følg med …. og legg gjerne igjen meldinger hvis dere finner bloggen min – jeg har nemlig ikke ‘publisert’ den enda annet enn til 2 stk … en hilsen hadde jeg blitt veldig glad for :-) Ha en flott kveld, nå kjører vi oss en tur  !

 

og litt i tenkeboksen i dag …. Treningen den siste tiden har ikke fungert som planlagt :-) På trening har jeg prøvd å tenke tempo og masse lek men i går virket Betty nesten sløv. En belger skal da ike være sååååååå rolig ….? Hm……. ? Kan hun være sliten og i litt dårlig form ….? Vi hadde klubbstevne mandag og da gikk hun veldig bra, men jeg har synes hun har vært litt rolig de siste dagene…. Vi får ta det med ro et par dager og se det ann litt.

Vel, sannheten får komme frem, Betty gikk da ikke så veldig dårlig, noe var bra men manglet en del intensitet i øvelser  og endte opp med 274,5 poeng og nr 1 i klassen :-)

Sommer er ikke kommet heller, det var skikkelig surt og kaldt på Nannestad,og jeg endte opp med forkjørelse  ;-(   Så det blir veldig rolig et par dager nå, har stort sett sovet det siste døgnet etter vi kom hjem.

Vel, vi kommer sterkere tilbake senere, hilsen 2 trøtte damer :-)